15% na hračky ve výprodeji* ⚽
15% na hračky ve výprodeji* ⚽
Zde zkopírujte kód
2EXTRA8407
00
Hod.
00
Min.
00
Sek.
Využít slevu
Britax Römer  autosedačka Trifix 2 i-Size 2024 Night Blue
NOVINKA
Varianta:
  • Britax Römer dětská autosedačka TRIFIX 2 i-Size 2023 Cosmos Black
  • Britax Römer TRIFIX 2 i-Size autosedačka 2023 Storm Grey
  • Britax Römer TRIFIX 2 i-Size 2022 Moonlight Blue
  • BRITAX RÖMER Trifix 2 i-Size 2022 Blue Marble
  • +3

Cena
6.990 Kč
Poštovné zdarma!
Všechny ceny vč. DPH
do ca 1-3 pracovních dní u Vás

Popis výrobku

Sponzorované produkty

To by se Vám také mohlo líbit

Tyto výrobky byly také koupeny

Číslo výrobku: A453173

EAN: 4000984912814

Britax Römer autosedačka Trifix 2 i-Size 2024 Night Blue
Tento text je přeložen automaticky.
i-Size / výška: 76 až 105 cm, hmotnost: 8 až 22 kg, věk: 15 měsíců až 4 roky

Trifix 2 i-Size je ideální první dětská autosedačka po autosedačce pro kojence, protože je přesně přizpůsobena potřebám dětí s výškou od 76 do 105 cm. Díky integrovaným Isofix aretačním ramenům a hornímu popruhu se snadno a bezpečně instaluje. A optimalizovaná plocha sedadla zajistí, že vaše dítě bude mít dostatek prostoru, jak poroste - od 15 měsíců do přibližně 4 let. V neposlední řadě si díky našim inovativním bezpečnostním prvkům můžete být jisti, že je vaše dítě v autosedačce vždy dobře chráněno.

Bezpečné po celém obvodu
Jak vaše dítě roste v batole, jeho potřeby se mohou měnit, ale ne to, že musí být při cestování vždy v bezpečí. Proto naše autosedačka Trifix 2 i-Size nabízí všestrannou bezpečnost pro vaše děťátko. Díky velkým, měkce polstrovaným bočním opěrkám s vnitřním systémem SICT a opěrce hlavy ve tvaru V je vaše dítě dobře chráněno v případě bočního nárazu. V případě čelního nárazu poskytují patentované Isofix se systémem proti překlopení a horní pás s technologií rip-stitch potřebnou bezpečnost pro vaše dítě.

Snadná instalace díky integrovanému Isofix a hornímu popruhu.
Trifix 2 i-Size se nejen snadno instaluje díky Isofix a Top Tether, ale také nabízí více místa v prostoru pro nohy vašeho vozu. Zajišťovací ramena Isofix jsou integrována do dětské autosedačky a nabízejí maximální bezpečnost. Navíc nemusíte provádět žádné změny na instalované sedačce - po celou dobu životnosti. Vzhledem k tomu, že Trifix 2 i-Size lze použít na všech i-Size pozicích sedadla a na jakékoli autosedačce s kotevními body Isofix a Top Tether, je vhodný pro mnoho různých automobilů. A protože jsou do základny dětské autosedačky integrována i Isofix zamykací ramena, můžete základnu dětské autosedačky volně používat, když přijde mladší sourozenec.

Vlastnosti produktu:

Více nastavitelných poloh pro odpočinek
Cestování autem by mělo být pro vaše děťátko co nejpohodlnější. Proto byla tato sedačka vyvinuta se čtyřmi polohami sklonu, které můžete snadno nastavit - pro cestu s vaším pískajícím dítětem bez stresu.

Zapínání pásů proti směru jízdy
Spona pásu zůstává v poloze po směru jízdy, abyste mohli své dítě pohodlně připoutat do autosedačky.

Integrovaná technologie ochrany proti bočnímu nárazu (SICT uvnitř)
V případě bočního nárazu je vaše dítě optimálně chráněno - a to hned dvakrát - díky technologii ochrany při bočním nárazu (SICT inside). Technologie SICT inside totiž jednak odráží síly, kterým je vaše dítě v případě bočního nárazu vystaveno, jednak je absorbuje. A vy nemusíte nic nastavovat ani přizpůsobovat - SICT inside je vždy připravena, když ji potřebujete.

Britax Römer Systém otočných spojů
V případě nehody patentovaný systém Pivot Link Isofix snižuje pohyb dětské autosedačky směrem dopředu a většinu sil směřuje dolů. Náraz je tak tlumen čalouněním autosedačky a riziko poranění hlavy a krku je omezeno.

Horní pás s technologií rip-stitch
V případě nárazu zabraňuje horní popruh ve tvaru písmene V otáčení autosedačky a zároveň omezuje pohyb dětské autosedačky směrem dopředu. Díky dvojitým kotevním bodům nabízí Top Tether ještě větší stabilitu a bezpečnost pro vaše dítě než běžné Top Tethery. Jeho jedinečné prošívané švy navíc zajišťují, že se kontrolovaně trhá a snižuje síly, které působí v případě čelního nárazu.

Opěrka hlavy ve tvaru V
Opěrka hlavy ve tvaru písmene V byla speciálně vyvinuta tak, aby v případě bočního nárazu zůstal pohyb citlivé hlavy dítěte pod kontrolou. Nabízí proto optimální ochranu. Ale samozřejmě také velké pohodlí. Opěrku hlavy a systém bezpečnostních pásů můžete také snadno nastavit z přední části autosedačky tak, aby obojí dokonale vyhovovalo vašemu dítěti.

Hluboké, měkce polstrované boční opěrky
Hluboké, měkce polstrované boční opěrky působí jako ochranný kokon, který absorbuje sílu bočního nárazu. Tím se minimalizuje riziko zranění vašeho dítěte.

Pětibodový systém bezpečnostních pásů
Britax Römer je přesvědčena, že systém 5bodových pásů je nejlepším způsobem ochrany dítěte v autosedačce. Je to proto, že optimálně upevňuje vaše dítě v ochranné skořepině autosedačky. V případě nárazu rozdělí systém pásů síly působící v případě nárazu na 5 bodů a změkčí je: na ramena, boky a na sponu pásu mezi nohama. V případě nehody je tak vaše dítě chráněno ze všech stran.

Speciální měkké neoprenové ramenní vycpávky
Nové speciální ramenní vycpávky z měkkého neoprenu se pohodlně přizpůsobí tělu dítěte. V případě nárazu nejenže snižují posun dítěte směrem dopředu, ale také činí pětibodový bezpečnostní pás ještě pohodlnějším. Můžete je také snadno vyjmout pro praní, aniž byste museli zasahovat do systému bezpečnostních pásů.

Rychle snímatelný potah
Na cestách může být někdy pěkný chaos. Snadno se může stát, že se vám vylije pití nebo se vašemu dítěti udělá z jízdy špatně. S moudrou prozíravostí byl vyvinut potah sedačky, který lze prát v pračce a který lze snadno sejmout. Aniž byste museli sundávat pásy. Sedačku tak můžete opět rychle vyčistit - a vy můžete pokračovat v cestě.

Technické údaje:
  • Možnost instalace do vozu: Isofix s horním upínacím popruhem
  • Směr jízdy: Instalace po směru jízdy 76 až 105 cm.
  • Rozměry (výška x šířka x hloubka): 65 x 45 x 54 cm
  • Hmotnost: 10,5 kg

Dětská autosedačka je součástí dodávky s Top Tether.

Sponzorováno

product_detail_ad

Informace o zaslání

Doručení zásilek:

Vezměte prosím na vědomí, že zboží máme na dvou skladech, takže může dojít k doručení druhého nebo dalších balíků o nějaký den později. Doručení je možné pouze v rámci České republiky a Slovenska.

Na telefonní číslo, které jste udali v objednávce, Vám PPL v den doručení (od pondělí do pátku) pošle SMS s přibližným časem doručení (čas není garantován) a tel. číslem na řidiče, který Vám balík veze. Pokud se s řidičem nedomluvíte např. na jiný den doručení nebo jinou adresu, pokusí se v daný den doručit. Jestliže Vás nezastihne, opakuje se totéž následující pracovní den. Pokud Vás ani druhý den nezastihne, zůstává balík po 10 dnů uložen na depu PPL. Pak je nám vrácen.

Servis

Garance výměny - V případě nehody garantujeme výměnu autosedačky!

Dokonce i boční náraz při nízké rychlosti může vést k poškození autosedačky. Pokud jste autosedačku koupili u nás, garantujeme Vám její bezplatnou výměnu po dobu dvou let od koupě.

Podrobnosti

Značka

Britax Römer

Britax Römer - bezpečnost po všech stránkách

Německá značka Römer se stará od roku 1872 o to, aby se děti vždy dostaly bezpečně do cíle, ať už jdou pěšky nebo jedou na kole nebo v autě. Společně s partnerem Britax, který se spojil v 1978 s Römer, způsobují převrat ve světě dětských autosedaček a kočárků. Miminka jezdí v pohodlných a bezpečných autosedačkách a starší děti jsou neustále chráněny díky využití Isofixu. Rychlá a snadná instalace dětské autosedačky urychluje cestování a zjednodušuje ho jako ještě nikdy předtím. Značka Vás přesvědčí navíc i díky inteligentnímu designu a vysokým bezpečnostním standardům, které jsou neustále vylepšovány.


Hodnocení

Hodnocení zákazníků: Britax Römer autosedačka Trifix 2 i-Size 2024 Night Blue
5
197 Hodnocení zákazníků
 
5 hvězdičky
| 165
 
4 hvězdičky
| 24
 
3 hvězdičky
| 5
 
2 hvězdičky
| 1
 
1 hvězdička
| 2
Co je eKomi?

100% skutečná odezva od zákazníků

Všechny recenze produktů pocházejí od skutečných zákazníků, kteří si zboží u nás zakoupili.

Naše nejprodávanější

Britax Römer  autosedačka Trifix 2 i-Size 2024 Night Blue
Britax Römer autosedačka Trifix 2 i-Size 2024 Night Blue
6.990 Kč