Britax Römer dětská autosedačka Kidfix M i-Size 2023 Storm Grey
-38%
Britax Römer dětská autosedačka Kidfix M i-Size 2023 Storm Grey

MOC¹
5.126 Kč
Cena
3.189 Kč
Poštovné zdarma!
Ušetříte
1.937 Kč
Všechny ceny vč. DPH
do ca 1-3 pracovních dní u Vás

Popis výrobku

Sponzorované produkty

To by se Vám také mohlo líbit

Tyto výrobky byly také koupeny

Číslo výrobku: A313327

EAN: 4000984312164

Britax Römer dětská autosedačka Kidfix M i-Size 2023 Storm Grey
i-Size/ size: 100 až 150 cm výška, hmotnost: 15 až 36 kg, Věk: od cca 3,5 do 12 let

Nový Kidfix M i-Size byl vyvinut ve spolupráci s předními výrobci automobilů pro bezpečné cestování dětí ve věku od 3,5 do 12 let. Je schválený podle nového standardu i-Size a nabízí spolehlivou bezpečnost a maximální pohodlí. Díky úzké konstrukci sedadla lze dětskou sedačku nainstalovat do mnoha vozidel, což z ní dělá ideální řešení pro potřeby Vaší rozrůstající se rodiny.

Funkčnost se snoubí s pohodlím
Maximální pohodlí a funkčnost jsou vždy s Kidfix M i-Size na palubě zaručeny. Měkké, polstrované textilní kryty a pečlivě umístěné větrací otvory v skořepině zajistí pohodlí pro Vaše dítě a to i na delších cestách autem. Štíhlá konstrukce sedačky umožňuje instalaci tří sedaček Kidfix M i-Size na zadních sedadlech mnoha vozidel, zatímco praktické označení na opěrce pomáhá nastavit opěrku hlavy pokaždé do správné výšky.

Udržitelná kvalita – Odpovědnost za svět, ve kterém vyrůstají naše děti
Náš Kidfix M i-Size je asi o 1,3 kg lehčí než jeho předchůdce. Vyrábí se v naší továrně v Německu - tak vytváříme efektivnější dopravní cesty a chráníme naše životní prostředí. Pro balení Kidfix M i-Size používáme pouze udržitelné sáčky na rostlinné bázi a krabice vyrobené z recyklovaného materiálu pocházejícího z odpovědných zdrojů. Tímto způsobem chráníme životní prostředí a zlepšujeme naši bilanci CO2. Dokonce i etikety na výrobcích jsou biologicky odbouratelné, takže se do ekosystému nedostanou žádné mikroplasty.

Funkce produktu:

Ochrana díky vysokému opěradlu
Naše dětské sedačky s opěradlem chrání Vaše dítě třemi způsoby: skořepina sedačky chrání Vaše dítě od hlavy až po boky, zejména v případě bočního nárazu. Zároveň zajištují horní a spodní vodítka pásu, že je bezpečnostní pás na správném místě a polstrovaná opěrka hlavy poskytuje bezpečnost a pohodlí pro hlavu a krk vašeho dítěte.

Komfort jako věda
Naši inženýři analyzovali a testovali řadu modelů lidského těla, aby bylo zajištěno, že nový Kidfix i-Size je stejně pohodlný jak pro menší tak i pro větší děti. Výsledkem jsou optimální ergonomie a pohodové jízdy pro celou rodinu.

Přepracované sedadlo pro optimální ochranu v případě kolize
V úzké spolupráci s předními výrobci automobilů bylo sedátko přepracováno tak, aby síly působící na oblast krku byly sníženy až o 10 %*.

*Interní testy Britax s použitím figuríny Q10 podobné výšky a hmotnosti odpovídající průměrnému 10letému dítěti

Snadno nastavitelná ergonomická opěrka hlavy
Opěrka hlavy byla navržena tak, aby byla zvláště pohodlná pro starší děti. Dá se snadno umístit do správné polohy. Praktické značky na zadní straně pomáhají pokaždé najít její správné nastavení při výměně sedadla mezi auty či když je sedačka používána různými dětmi.

Větrání
Pečlivě umístěné větrací otvory zajišťují efektivní cirkulaci vzduchu, takže Vaše dítě může relaxovat i na delších cestách autem.

Tři dětské sedačky vedle sebe
Díky úzkému a kompaktnímu designu Kidfix M i-Size lze u mnoha vozidel připevnit až tři dětské sedačky vedle sebe na zadní sedadlo.

Odnímatelný potah
Někdy je to v autě dost chaotické. Rychle dojte k rozlití pití, nebo se Vašemu dítěti udělá zle.. Proto jsme vyvinuli potah, který je pratelný v pračce, a který lze snadno sundat. Diku tomu lze sedačku snadno vyčistit a můžete pokračovat v cestě.

Technická data:
  • Možnosti instalace v autě: Vlastní 3bodový pás vozidla popř. Isofix a vlastní 3-bodový pás vozidla
  • Instalace: Instalace zepředu 100 až 150 cm
  • Rozměry (výška x šířka x hloubka): 63–83 x 44 x 42 cm
  • Hmotnost: 6,5 kg

Sponzorováno

product_detail_ad

Příslušenství

Informace o zaslání

Doručení zásilek:

Vezměte prosím na vědomí, že zboží máme na dvou skladech, takže může dojít k doručení druhého nebo dalších balíků o nějaký den později. Doručení je možné pouze v rámci České republiky a Slovenska.

Na telefonní číslo, které jste udali v objednávce, Vám PPL v den doručení (od pondělí do pátku) pošle SMS s přibližným časem doručení (čas není garantován) a tel. číslem na řidiče, který Vám balík veze. Pokud se s řidičem nedomluvíte např. na jiný den doručení nebo jinou adresu, pokusí se v daný den doručit. Jestliže Vás nezastihne, opakuje se totéž následující pracovní den. Pokud Vás ani druhý den nezastihne, zůstává balík po 10 dnů uložen na depu PPL. Pak je nám vrácen.

Servis

Garance výměny - V případě nehody garantujeme výměnu autosedačky!

Dokonce i boční náraz při nízké rychlosti může vést k poškození autosedačky. Pokud jste autosedačku koupili u nás, garantujeme Vám její bezplatnou výměnu po dobu dvou let od koupě.

Podrobnosti

Značka

Britax Römer

Britax Römer - bezpečnost po všech stránkách

Německá značka Römer se stará od roku 1872 o to, aby se děti vždy dostaly bezpečně do cíle, ať už jdou pěšky nebo jedou na kole nebo v autě. Společně s partnerem Britax, který se spojil v 1978 s Römer, způsobují převrat ve světě dětských autosedaček a kočárků. Miminka jezdí v pohodlných a bezpečných autosedačkách a starší děti jsou neustále chráněny díky využití Isofixu. Rychlá a snadná instalace dětské autosedačky urychluje cestování a zjednodušuje ho jako ještě nikdy předtím. Značka Vás přesvědčí navíc i díky inteligentnímu designu a vysokým bezpečnostním standardům, které jsou neustále vylepšovány.


Hodnocení

Hodnocení zákazníků: Britax Römer dětská autosedačka Kidfix M i-Size 2023 Storm Grey
5
325 Hodnocení zákazníků
 
5 hvězdičky
| 273
 
4 hvězdičky
| 46
 
3 hvězdičky
| 4
 
2 hvězdičky
| 2
 
1 hvězdička
| 0
Co je eKomi?

100% skutečná odezva od zákazníků

Všechny recenze produktů pocházejí od skutečných zákazníků, kteří si zboží u nás zakoupili.

Naše nejprodávanější

Britax Römer dětská autosedačka Kidfix M i-Size 2023 Storm Grey
Britax Römer dětská autosedačka Kidfix M i-Size 2023 Storm Grey
MOC¹ 5.126 Kč
3.189 Kč