pouze dnes: 10x více bodů ♡
pouze dnes: 10x více bodů ♡
získejte
EXTRA body
00
Hod.
00
Min.
00
Sek.
Ever Earth Velká dětská kuchyňka
pinkorblue doporučuje eko
Ever Earth Velká dětská kuchyňka
MOC¹
3.197 Kč
Cena
3.127 Kč
Poštovné zdarma!
Všechny ceny vč. DPH
do ca 1-3 pracovních dní u Vás

Popis výrobku

Sponzorované produkty

To by se Vám také mohlo líbit

Tyto výrobky byly také koupeny

Číslo výrobku: A281208

EAN: 6923619437576

Ever Earth Velká dětská kuchyňka
Tento text je přeložen automaticky.
Díky této elegantní hře je zábava v kuchyni zaručena. Děti si mohou svou kreativitu nechat běžet, vyzkoušet skvělé nové recepty a hravě se učit. Hračka je vhodná od 36 měsíců. Každá hračka je podrobena nejpřísnějším testům a splňuje evropskou normu EN71. Každý produkt v řadě hraček pro kojence Ever Earth je vyroben ze 100% FSC certifikovaného dřeva. Barvy jsou založeny na vodě a jsou pro vaše dítě 100% bezpečné.

Tento produkt trénuje následující oblasti učení dětí:

  • Schopnost myšlení: Logické myšlení dítě je podporováno povzbuzováním dítěte k objevování vzorců, symetrie nebo struktur během hraní. Dítě začíná chápat, jak věci fungují, a hraje s nimi jeden z nejlepších zážitků.

  • Jemné motorické dovednosti: Tato hračka zvyšuje pocit dotyku a uchopení dítěte a zvyšuje jeho obratnost. Děti získají pocit jemných pohybů a vlastních rukou. Tím, že zkouší věci, zkoumá objekty a vnímá se všemi smysly, pomáhá dítěti rozvíjet jeho smysly v dlouhodobém horizontu.

  • Rozpoznávání tvarů: Hráním s různými tvary a postavami se dítě je podporováno porozumění tvaru a současně je zlepšena prostorová představivost dítěte a jemné motorické dovednosti.

  • Koordinace ruka-oko: Tato hračka podporuje zejména koordinaci ruka-oko a pomáhá rozvíjet motorické dovednosti a tělesné vědomí dítěte z dlouhodobého hlediska. Hravě se naučí používat své ruce a prsty obratněji.

  • Kreativita a představivost: Děti mají kvetoucí představivost. Hráním získávají nové možnosti, jak žít svou kreativitu a nechat svou fantazii běžet zdarma. Díky svým nápadům a fantazii děti hravě přepracovávají svět.

  • Řešení problémů: Vyřešení složitých úkolů při hraní pomáhá dětem řešit problémy. I v každodenním životě se řešení problémů stává dětskou hrou. Zvládnutí těchto výzev zvyšuje sebedůvěru a podporuje proces učení.

  • Budujte sebedůvěru: Přinášejí-li své myšlenky, děti rozvíjejí pocit sebevědomí. Při hraní si stanovili úkoly a výzvy. S každou zvládnutou výzvou je posílena jejich sebevědomí. Naučí se komunikovat s ostatními a posilovat své sociální dovednosti.

  • Sociální kompetence: Sdílení zkušeností a nových znalostí s ostatními je zvláště důležité pro rozvoj dětí. Děti se učí řešit konflikty hrou a zlepšovat svou verbální komunikaci. Zabývají se každodenními pozorováními a rolemi a zlepšují své sociální dovednosti.

  • Stimulovat vnímání: Aktivací různých smyslů mohou děti posílit své vnímání již ve velmi raném věku. To zase zajišťuje zvědavé děti, které jsou pozorné vůči novým výzvám.

  • Rozpoznávání čísel: Učení čísel je hračkou této hračky. Včasné zacházení s čísly pomáhá dětem dosáhnout velkého úspěchu v učení prostřednictvím hry.


  • Podrobnosti:
    • rozměry: 67,5 x 29,5 x 78 cm
    • Materiál: Buk
    • Věk: od 3 let
    úcta
    Individuální zapínání nebo součásti balení mohou představovat malé riziko malých dětí.

    pokyny k čištění
    K čištění hračky používejte jemné mýdlo a vodu spolu s navlhčeným hadříkem. Čističe oken nebo odmašťovací mléko poškrábají povrch a poškodí hračku

Sponzorováno

product_detail_ad

Ekologie

Udržitelný materiál

Mezi udržitelné materiály se řadí suroviny získané přírodním vypěstováním, kontrolovaným chovem zvěře, ale také materiály, které se získávají třeba z cukrové třtiny. Přírodní pěstování neumožňuje využití pesticidů a chrání tím přírodu. Bio plasty potřebují velmi nízký poměr fosilních surovin při výrobě a dlouhodobě tím snižují vypouštění emisí do prostředí ve srovnání s běžnými plasty. Existuje také řada pečetí, které označují výrobky vyrobené z udržitelných materiálů. Patří mezi ně například pečeť FCS® (Forest Stewardship Council), která zaručuje udržitelné lesní hospodaření, značka LENZING ECOVERO, která vyrábí udržitelnou viskózu, nebo standard Responsible Wool & Down, který zaručuje dobré životní podmínky zvířat a udržitelné využívání pastvin.

Informace o zaslání

Doručení zásilek:

Vezměte prosím na vědomí, že zboží máme na dvou skladech, takže může dojít k doručení druhého nebo dalších balíků o nějaký den později. Doručení je možné pouze v rámci České republiky a Slovenska.

Na telefonní číslo, které jste udali v objednávce, Vám PPL v den doručení (od pondělí do pátku) pošle SMS s přibližným časem doručení (čas není garantován) a tel. číslem na řidiče, který Vám balík veze. Pokud se s řidičem nedomluvíte např. na jiný den doručení nebo jinou adresu, pokusí se v daný den doručit. Jestliže Vás nezastihne, opakuje se totéž následující pracovní den. Pokud Vás ani druhý den nezastihne, zůstává balík po 10 dnů uložen na depu PPL. Pak je nám vrácen.

Hodnocení

Hodnocení zákazníků: Ever Earth Velká dětská kuchyňka
4.5
18 Hodnocení zákazníků
 
5 hvězdičky
| 14
 
4 hvězdičky
| 1
 
3 hvězdičky
| 2
 
2 hvězdičky
| 0
 
1 hvězdička
| 1
Co je eKomi?

100% skutečná odezva od zákazníků

Všechny recenze produktů pocházejí od skutečných zákazníků, kteří si zboží u nás zakoupili.

Naše nejprodávanější

Ever Earth Velká dětská kuchyňka
Ever Earth Velká dětská kuchyňka
MOC¹ 3.197 Kč
3.127 Kč