Philips Avent 4 v 1 Dětský kuchyňský robot, napařovač a mixér SCF885/01 zelený
pinkorblue doporučuje -14%
MOC¹
4.626 Kč
Cena
3.987 Kč
Poštovné zdarma!
Ušetříte
639 Kč
Všechny ceny vč. DPH
do ca 1-3 pracovních dní u Vás

Popis výrobku

Sponzorované produkty

To by se Vám také mohlo líbit

Tyto výrobky byly také koupeny

Číslo výrobku: A309233

EAN: 8710103870876

Philips Avent 4 v 1 Dětský kuchyňský robot, napařovač a mixér SCF885/01 zelený
Tento text je přeložen automaticky.
Výživná strava je pro zdravý vývoj vašeho dítěte nezbytná. S napařovačem a mixérem Philips Avent můžete snadno připravovat chutné domácí pokrmy podle potřeb svého dítěte.

Speciální typ vaření v páře pro zdravé vaření
Vaření v páře je zdravý způsob vaření. Jedinečná technologie umožňuje cirkulaci páry zespodu nahoru, takže se všechny ingredience vaří rovnoměrně, aniž by se rozvařily. Chuť, konzistence a tekutiny pro vaření jsou zachovány pro míchání.

Vaření v páře a mixování v jednom praktickém šálku
Vše, co potřebujete k přípravě zdravé dětské stravy, najdete v jediném hrnečku. Jakmile jsou ingredience uvařené v páře, stačí šálek zvednout, otočit dnem vzhůru a zajistit, abyste mohli uvařené potraviny rozmixovat na požadovanou konzistenci.

Pyré nebo pevná strava - pro každou fázi vývoje
Přístroj na výrobu dětské stravy 4 v 1 podporuje každou fázi vývoje dítěte, od velmi jemného ovocného a zeleninového pyré přes kombinaci přísad, jako je maso, ryby a luštěniny, až po tuhou stravu.

Vaření v páře, mixování, rozmrazování a ohřívání domácích pokrmů
S výrobníkem zdravé dětské stravy 4 v 1 si můžete připravit vlastní výživnou dětskou stravu, a to v jednom hrnečku. Pokrm můžete přímo servírovat nebo jej uložit do přiložené nádoby a později ohřát pomocí funkcí snadného ohřevu a rozmrazování.

Šálek a nože lze mýt v myčce nádobí a je k nim snadný přístup do nádržky na vodu.
I po přípravě pokrmů je zdravá dětská výživa 4 v 1 velmi pohodlná. Hrnek a nůž lze mýt v myčce nádobí a díky otevřené stránce Design je čištění spotřebiče a doplňování nádržky na vodu snadné, takže můžete pokaždé vařit v čisté páře.

Objevte zdravé recepty, zajímavá videa a tipy a triky.
Stáhněte si aplikaci s tipy pro krmení dítěte. Najděte výživné a snadné recepty, které udrží krok s vaším rostoucím dítětem. Přečtěte si návody na vaření krok za krokem, sledujte zábavná a poučná videa a najděte spoustu užitečných tipů a triků, které vám usnadní krmení.

V hrnci o objemu 1000 ml můžete vařit až čtyři porce jídla najednou.
Zdravá dětská výživa 4 v 1 vám také pomůže ušetřit drahocenný čas a plánovat dopředu. Objem hrnku je 1000 ml. Můžete tak připravit až čtyři jídla najednou. Jedno jídlo podávejte a zbytek uložte do lednice nebo mrazáku na později.

Upozornění zvukovým signálem
Není třeba čekat ani dávat pozor. O dokonalém propečení pokrmu vás informuje výrazný zvukový signál. Stačí jen otočit hrnek dnem vzhůru, rozmixovat a podávat nebo si jídlo uschovat na později.

Podrobnosti o produktu:
  • Vaření v páře, mixování, rozmrazování, ohřívání.
  • Zdravé vaření v páře
  • Vaření v páře a mixování v jednom šálku
  • Tipy a recepty na krmení
  • Délka kabelu: 70 cm
  • Napětí: 220 - 240 V, 50-60 Hz
  • Objem: 1 l pro vaření v páře, pevné potraviny/ 720 ml pro mixování, tekutiny
  • Spotřeba energie: 400 W
Rozsah dodávky:
  • 1 x výrobník dětské stravy 4 v 1.
  • 1 x škrabka na těsto
  • 1 x brožura s recepty
  • 1 x zásobník (240 ml)

Sponzorováno

product_detail_ad

Informace o zaslání

Doručení zásilek:

Vezměte prosím na vědomí, že zboží máme na dvou skladech, takže může dojít k doručení druhého nebo dalších balíků o nějaký den později. Doručení je možné pouze v rámci České republiky a Slovenska.

Na telefonní číslo, které jste udali v objednávce, Vám PPL v den doručení (od pondělí do pátku) pošle SMS s přibližným časem doručení (čas není garantován) a tel. číslem na řidiče, který Vám balík veze. Pokud se s řidičem nedomluvíte např. na jiný den doručení nebo jinou adresu, pokusí se v daný den doručit. Jestliže Vás nezastihne, opakuje se totéž následující pracovní den. Pokud Vás ani druhý den nezastihne, zůstává balík po 10 dnů uložen na depu PPL. Pak je nám vrácen.

Značka

PHILIPS AVENT

Detaily dělají výrobky výjimečné

V prvních měsících a letech života se všechno točí ohledně toho, aby se dítěti vedlo dobře. Aby byl tento výjimečný čas pro nastávající maminky a čerstvé rodiče jednodušší, jsou denní pomocníci nepostradatelní, protože každé dítě potřebuje v různých stupních vývoje zcela individuální pomoc. My ve Philips AVENT jsme účinně sladili naše výrobky a vyvinuli je tak, aby se přizpůsobily jednotlivým potřebám. Využili jsme k tomu rozsáhlé průzkumy a klinické studie. Díky tomu se můžete na vybrané výrobky spolehnout a současně pokládáte základ pro zdravou budoucnost Vašeho dítěte.


Hodnocení

Hodnocení zákazníků: Philips Avent 4 v 1 Dětský kuchyňský robot, napařovač a mixér SCF885/01 zelený
5
127 Hodnocení zákazníků
 
5 hvězdičky
| 110
 
4 hvězdičky
| 15
 
3 hvězdičky
| 1
 
2 hvězdičky
| 0
 
1 hvězdička
| 1
Co je eKomi?

100% skutečná odezva od zákazníků

Všechny recenze produktů pocházejí od skutečných zákazníků, kteří si zboží u nás zakoupili.

Naše nejprodávanější

Philips Avent 4 v 1 Dětský kuchyňský robot, napařovač a mixér SCF885/01 zelený
Philips Avent 4 v 1 Dětský kuchyňský robot, napařovač a mixér SCF885/01 zelený
MOC¹ 4.626 Kč
3.987 Kč