AXKID Podložka proti pocení od AreoMoov Grey
MOC¹
1.299 Kč
Cena
1.234 Kč
Poštovné zdarma!
Všechny ceny vč. DPH
do ca 1-3 pracovních dní u Vás

Popis výrobku

Sponzorované produkty

To by se Vám také mohlo líbit

Tyto výrobky byly také koupeny

Číslo výrobku: A314995

EAN: 5413421814456

AXKID Podložka proti pocení od AreoMoov Grey
Tento text je přeložen automaticky.
Podložka proti pocení AXKID AeroMoov snižuje riziko přehřátí.
Podložka pomáhá předcházet pocení vlasů a mokrým zádům. Jezděte bezpečně a pohodlně s novým potahem sedadla. Podložka AXKID AeroMoov pomáhá dítěti udržovat přiměřenou tělesnou teplotu i v horkých letních dnech.

Žádné přehřívání
Podložka je speciálně navržena tak, aby design zabránila přehřátí dítěte v autosedačce. 3D voštinová struktura podložky zajišťuje vrstvu vzduchu mezi dítětem a autosedačkou. To zajišťuje cirkulaci vzduchu kolem zad, hlavy a stehen dítěte. 3D konstrukce se při používání nestlačuje, což zajišťuje neustálou cirkulaci vzduchu pro vaše dítě.

Přehřátí a smrt z horka v autě je častější problém, než si myslíte, zejména v teplých letních dnech. Potah sedadla AXKID AeroMoov vám pomůže zabránit přehřátí díky speciální 3D technologii, která umožňuje cirkulaci vzduchu. To znamená, že cestování v teplém počasí s potahem autosedačky bude pro vaše dítě pohodlnější a příjemnější.

Díky spolupráci se společností AeroMoov, předním výrobcem v oblasti produktů pro cirkulaci vzduchu, a AXKID jako expertem v oblasti Re board můžete očekávat vysoký standard komfortu a kvality. Polštář AXKID AeroMoov byl vyvinut výhradně pro výrobky AXKID , a proto se dokonale hodí pro všechny AXKID Re board . Díky rozdělení potahu sedadla na dvě části lze automatickou opěrku hlavy pohodlně používat a nastavovat i po usazení dítěte do dětské autosedačky.

Potah sedadla AXKID AeroMoov je rozdělen na dvě části. Jedna část je určena pro vlastní dětskou sedačku a sedací část. Druhá část je připevněna k opěrce hlavy. Toto rozdělení dává podložce flexibilitu při použití ve všech AXKID Re board ern. To znamená, že se hodí pro následující sedačky: AXKID ONE, AXKID Minikid 1, AXKID Minikid 2, AXKID Modukid Seat, AXKID Move, AXKID Rekid, AXKID Wolmax. Potah autosedačky AXKID je vyroben z organické bavlny a díky němu je sezení v autosedačce pro vaše dítě velmi měkké a pohodlné. Podložka je také velmi pohodlná pro rodiče, protože se snadno pere v pračce při 40 °C a rychle schne. Potah sedadla je certifikován podle OekoTex 100 třídy 1. To znamená, že podložka neobsahuje žádné škodlivé látky, které by mohly být pro vaše dítě škodlivé. Safety first - vždy!

Podrobnosti o produktu:
  • Jedinečná 3D technologie snižující zahřívání a cirkulaci vzduchu.
  • Absorbuje vlhkost a pot
  • Rozdělení na 2 části umožňuje použití s automatickou opěrkou hlavy
  • Měkké, pohodlné a pratelné v pračce
  • Vhodné pro všechny Re board er od AXKID
  • Vyrobeno z organické bavlny a recyklovatelné

Sponzorováno

product_detail_ad

Informace o zaslání

Doručení zásilek:

Vezměte prosím na vědomí, že zboží máme na dvou skladech, takže může dojít k doručení druhého nebo dalších balíků o nějaký den později. Doručení je možné pouze v rámci České republiky a Slovenska.

Na telefonní číslo, které jste udali v objednávce, Vám PPL v den doručení (od pondělí do pátku) pošle SMS s přibližným časem doručení (čas není garantován) a tel. číslem na řidiče, který Vám balík veze. Pokud se s řidičem nedomluvíte např. na jiný den doručení nebo jinou adresu, pokusí se v daný den doručit. Jestliže Vás nezastihne, opakuje se totéž následující pracovní den. Pokud Vás ani druhý den nezastihne, zůstává balík po 10 dnů uložen na depu PPL. Pak je nám vrácen.

Hodnocení

Hodnocení zákazníků: AXKID Podložka proti pocení od AreoMoov Grey
5
7 Hodnocení zákazníků
 
5 hvězdičky
| 6
 
4 hvězdičky
| 1
 
3 hvězdičky
| 0
 
2 hvězdičky
| 0
 
1 hvězdička
| 0
Co je eKomi?

100% skutečná odezva od zákazníků

Všechny recenze produktů pocházejí od skutečných zákazníků, kteří si zboží u nás zakoupili.

Naše nejprodávanější

AXKID Podložka proti pocení od AreoMoov Grey
AXKID Podložka proti pocení od AreoMoov Grey
MOC¹ 1.299 Kč
1.234 Kč