pouze dnes: 10x více bodů ♡
pouze dnes: 10x více bodů ♡
získejte
EXTRA body
00
Hod.
00
Min.
00
Sek.
BIBS řetízek na dudlík  Petrol /Baby Blue
eko -19%
BIBS řetízek na dudlík  Petrol /Baby Blue

MOC¹
420 Kč
Cena
339 Kč
Poštovné zdarma od 850 Kč
Ušetříte
81 Kč
Všechny ceny vč. DPH
do ca 1-3 pracovních dní u Vás

Popis výrobku

Sponzorované produkty

To by se Vám také mohlo líbit

Tyto výrobky byly také koupeny

Číslo výrobku: A345898

EAN: 5713795220786

BIBS řetízek na dudlík Petrol /Baby Blue
Tento text je přeložen automaticky.
Řetízek na dudlík od společnosti BIBS je nepostradatelným doplňkem, který vašemu dítěti usnadní každodenní život. Klipy na dudlíky se snadno používají - jednoduše připevněte Metal lclip na část oblečení vašeho dítěte a zabráníte tak ztrátě dudlíku. Zabraňuje také pádu dudlíku na podlahu a jeho ušpinění. Celkově se jedná o praktický výrobek pro domácnost, kočárek nebo na cesty.

Naše klipy na figuríny jsou utkány v klasickém retro vzhledu v krásných severských barvách. Tento výrobek je pro vás ten pravý, pokud chcete spojit funkčnost s krásou Design - a dokonale se hodí k oblíbenému dudlíku BIBS vašeho dítěte.

Návod k použití:
Klip na dudlík by měl být používán, pokud je dítě pod dohledem. Měla by být připevněna pouze k oděvům. Neměla by se používat, když dítě leží v postýlce. Neměl by se používat jako hračka nebo kousátko. Neuvazujte jej dítěti kolem krku a nepoužívejte řetízek na dudlík, když je dítě bez dozoru. Před každým použitím je pečlivě zkontrolujte. Při prvních známkách poškození je vyhoďte. Nikdy nevysunujte držák figuríny! Nikdy ji nepřipevňujte na šňůrky, stuhy, tkaničky nebo volné oblečení.

Podrobnosti o produktu:
  • Design : Petrol /Baby Blue
  • Vhodné pro figuríny s kroužkem nebo bez kroužku
  • Bezniklové klipy Metal , které se snadno připevní na oblečení vašeho dítěte.
  • Obsahuje 22 cm pro splnění specifických pravidel a norem
  • Testováno v souladu s aktuálními bezpečnostními požadavky v Evropě a normou EN 12586 + A1:2011.
  • Vyrobeno v Dánsku

Materiál výrobku:
  • Bezniklová spona Metal

Sponzorováno

product_detail_ad

Ekologie

Udržitelný materiál

Mezi udržitelné materiály se řadí suroviny získané přírodním vypěstováním, kontrolovaným chovem zvěře, ale také materiály, které se získávají třeba z cukrové třtiny. Přírodní pěstování neumožňuje využití pesticidů a chrání tím přírodu. Bio plasty potřebují velmi nízký poměr fosilních surovin při výrobě a dlouhodobě tím snižují vypouštění emisí do prostředí ve srovnání s běžnými plasty. Existuje také řada pečetí, které označují výrobky vyrobené z udržitelných materiálů. Patří mezi ně například pečeť FCS® (Forest Stewardship Council), která zaručuje udržitelné lesní hospodaření, značka LENZING ECOVERO, která vyrábí udržitelnou viskózu, nebo standard Responsible Wool & Down, který zaručuje dobré životní podmínky zvířat a udržitelné využívání pastvin.

Informace o zaslání

Doručení zásilek:

Vezměte prosím na vědomí, že zboží máme na dvou skladech, takže může dojít k doručení druhého nebo dalších balíků o nějaký den později. Doručení je možné pouze v rámci České republiky a Slovenska.

Na telefonní číslo, které jste udali v objednávce, Vám PPL v den doručení (od pondělí do pátku) pošle SMS s přibližným časem doručení (čas není garantován) a tel. číslem na řidiče, který Vám balík veze. Pokud se s řidičem nedomluvíte např. na jiný den doručení nebo jinou adresu, pokusí se v daný den doručit. Jestliže Vás nezastihne, opakuje se totéž následující pracovní den. Pokud Vás ani druhý den nezastihne, zůstává balík po 10 dnů uložen na depu PPL. Pak je nám vrácen.

Hodnocení

Hodnocení zákazníků: BIBS řetízek na dudlík Petrol /Baby Blue
4.5
111 Hodnocení zákazníků
 
5 hvězdičky
| 86
 
4 hvězdičky
| 20
 
3 hvězdičky
| 3
 
2 hvězdičky
| 1
 
1 hvězdička
| 1
Co je eKomi?

100% skutečná odezva od zákazníků

Všechny recenze produktů pocházejí od skutečných zákazníků, kteří si zboží u nás zakoupili.

Naše nejprodávanější

BIBS řetízek na dudlík  Petrol /Baby Blue
BIBS řetízek na dudlík Petrol /Baby Blue
MOC¹ 420 Kč
339 Kč