pouze dnes: 10x více bodů ♡
pouze dnes: 10x více bodů ♡
získejte
EXTRA body
00
Hod.
00
Min.
00
Sek.
BIG Baby VW T1 červená/bílá
-22%
MOC¹
2.450 Kč
Cena
1.910 Kč
Poštovné zdarma!
Ušetříte
540 Kč
Všechny ceny vč. DPH
do ca 1-3 pracovních dní u Vás

Popis výrobku

Sponzorované produkty

To by se Vám také mohlo líbit

Tyto výrobky byly také koupeny

Číslo výrobku: A344216

EAN: 4004943553209

BIG Baby VW T1 červená/bílá
Tento text je přeložen automaticky.
S vozem Baby VW T1 rozšiřuje BIG svůj nyní široký vozový park o další klasické vozidlo. Sklouzavý vůz byl vytvořen podle vzoru prototypu Volkswagen T1 a má řadu funkčních vylepšení.

Pod odnímatelným sedadlem s malým opěradlem se nachází prostorná přihrádka, kam lze bezpečně uložit nákup a osobní věci řidiče. Original věrné detaily, jako je logo VW a kryty kol v chromovaném vzhledu, zajišťují realistický vzhled a požadovaný WOW efekt.

Kola jsou vybavena kvalitními pneumatikami Whisper, které chrání nejen uši maminky a tatínka, ale také jejich podlahu. Kloužou tiše po dětských pokojích a obývacích pokojích a nezanechávají žádné gumové stopy.

Díky dvouplášťovému volantu s integrovanou mechanickou houkačkou lze nedělní řidiče rychle odhánět z cesty. Rychle je předjedou a mohou obdivovat praktické připojení přívěsu na zádi vozu Bulli. BIG -Zde je možné připevnit tlačné tyče a přívěsy.

Vezměte si ikonický minibus a vydejte se na cestu časem!

Dětská autosedačka VW T1 je vyráběna v německé továrně modern en BIG a byla testována na maximální bezpečnost. Od výrobce BIG -Bobby-Car - BIG -buffalo strong!

Podrobnosti o produktu:
  • Rozměry (délka x šířka x výška): 60,5 x 24 x 37 cm
  • Materiál: plast
  • Další přihrádka pro uložení např. potravin
  • Vysoce kvalitní pneumatiky Whisper
  • Original Věrné detaily jako logo VW a chromované lemy kol
  • Dvouplášťový volant s integrovanou mechanickou houkačkou
  • Věk: od 18 měsíců

Sponzorováno

product_detail_ad

Příslušenství

Cena
364 Kč

Informace o zaslání

Doručení zásilek:

Vezměte prosím na vědomí, že zboží máme na dvou skladech, takže může dojít k doručení druhého nebo dalších balíků o nějaký den později. Doručení je možné pouze v rámci České republiky a Slovenska.

Na telefonní číslo, které jste udali v objednávce, Vám PPL v den doručení (od pondělí do pátku) pošle SMS s přibližným časem doručení (čas není garantován) a tel. číslem na řidiče, který Vám balík veze. Pokud se s řidičem nedomluvíte např. na jiný den doručení nebo jinou adresu, pokusí se v daný den doručit. Jestliže Vás nezastihne, opakuje se totéž následující pracovní den. Pokud Vás ani druhý den nezastihne, zůstává balík po 10 dnů uložen na depu PPL. Pak je nám vrácen.

Značka

BIG

BIG Hračky – Více než BIG Bobby Car

Se jménem BIG spojují rodiny na celém světě oblíbené odrážedlo BIG Bobby Car. 1972 spatřil světlo světa první model BIG Bobby Car. V současnosti je v nabídce přibližně 18 různých tvarů, provedení a barev klasického autíčka a navíc příslušenství. Tradiční německá firma BIG není ale známá jen díky BIG Bobby Car a jiným dětským pojízdným prostředkům. K rozmanitosti výrobků od BIG patří také další skvělé hračky pro miminka a děti. BIG Waterplay jsou vtipné hračky do vody. Také kolekce BIG Outdoor je oblíbená. Představuje hračky na ven a na pískoviště.


Hodnocení

Hodnocení zákazníků: BIG Baby VW T1 červená/bílá
5
10 Hodnocení zákazníků
 
5 hvězdičky
| 10
 
4 hvězdičky
| 0
 
3 hvězdičky
| 0
 
2 hvězdičky
| 0
 
1 hvězdička
| 0
Co je eKomi?

100% skutečná odezva od zákazníků

Všechny recenze produktů pocházejí od skutečných zákazníků, kteří si zboží u nás zakoupili.

Naše nejprodávanější

BIG Baby VW T1 červená/bílá
BIG Baby VW T1 červená/bílá
MOC¹ 2.450 Kč
1.910 Kč