deka emma & noah crawling diamonds grey 120 x 120 cm
eko -11%
deka emma & noah crawling diamonds grey 120 x 120 cm
Varianta:
  • emma & noah deka Wal Blue 120 x 120 cm
  • emma & noah deka Patchwork Mint 120 x 120 cm
  • emma & noe procházení přikrývky body mincovna 120 x 120 cm
  • deka emma & noah crawling diamonds grey 120 x 120 cm
  • +3

MOC¹
1.720 Kč
Cena
1.523 Kč
Poštovné zdarma!
Ušetříte
197 Kč
Všechny ceny vč. DPH
do ca 1-3 pracovních dní u Vás

Popis výrobku

Sponzorované produkty

To by se Vám také mohlo líbit

Tyto výrobky byly také koupeny

Číslo výrobku: A312743

EAN: 4260635092641

deka emma & noah crawling diamonds grey 120 x 120 cm
Tento text je přeložen automaticky.
Plazící se deka Emma & Noah - ideální pro první objevitelské cesty! Když se ve vašem dítěti probudí touha po prozkoumávání a začne se poprvé plazit, je deka na plazení od společnosti emma & noah dokonalým společníkem. Je měkká a bohatě polstrovaná a chrání vaše dítě před chladem.

Příjemně měkká a měkká tkanina zajišťuje optimální pohodu vašeho dítěte při pokusech o průzkum a zároveň je díky kvalitnímu zpracování robustní a odolná, takže se z ní budete vy i vaše dítě dlouho těšit. Snadno se udržuje a je ideální i na cesty. Ať už doma, na zahradě nebo na cestách, složenou deku na plazení lze vzít kamkoli a rozložit ji pro plazení a mazlení těch nejmenších nebo pro hraní těch starších.

Testováno podle OEKO TEX Standard 100: Bezpečné pro děti a bez škodlivých látek. Nezávisle testováno na škodlivé látky a certifikováno přísnou normou OEKO TEX Standard 100. Všestranné a robustní: Ideální jako deka na plazení a vložka do ohrádky, vhodná i jako hrací deka pro starší děti. Díky odolné bavlněné tkanině je prolézací deka spolehlivým společníkem v mnoha situacích, například na Outdoor pikniku s dítětem.

Pokud se na šikovné dece Design objeví pár skvrn, není to žádný problém, protože deka emma & noah crawling se vejde do každé běžné pračky a lze ji prát až na 40 °C. Bude připravena k použití během chvilky. Takže je v mžiku opět čistý a hygienický.

Podrobnosti o produktu:
  • Rozměry: 120 x 120 cm
  • Tloušťka: 4 cm
  • Vnější látka: 100% bavlna
  • Výplň/polstrování: 100% polyester
  • Materiály testované na škodliviny a antialergické materiály
  • lze prát v pračce na 40 °C, a proto je péče o něj obzvláště snadná.
  • Pokyny pro péči: Není předeprané. Před prvním použitím vyperte na 40 °C.

Sponzorováno

product_detail_ad

Příslušenství

Cena
1.265 Kč
Cena
161 Kč

Ekologie

Bio-bavlna

Organická bavlna pochází z kontrolovaného ekologického pěstování. Ten zakazuje používání chemických pesticidů a hnojiv a také používání geneticky modifikovaných osiv. Na jedné straně se tím chrání půda a podzemní vody před kontaminací a na druhé straně se spotřebuje méně vody než u konvenčně pěstované bavlny, protože půda má lepší možnosti zadržování vody. Střídavá výsadba také zajišťuje zdravější, a tím i odolnější půdu. Mezi pečetěmi, které označují výrobky z organické bavlny, jsou Global Organic Textile Standard (GOTS), Organic Content Standard a Better Cotten Initiative (BCI). Kromě označování ekologické bavlny zaručují GOTS a BCI také dodržování sociálních standardů v dodavatelském řetězci.

Informace o zaslání

Doručení zásilek:

Vezměte prosím na vědomí, že zboží máme na dvou skladech, takže může dojít k doručení druhého nebo dalších balíků o nějaký den později. Doručení je možné pouze v rámci České republiky a Slovenska.

Na telefonní číslo, které jste udali v objednávce, Vám PPL v den doručení (od pondělí do pátku) pošle SMS s přibližným časem doručení (čas není garantován) a tel. číslem na řidiče, který Vám balík veze. Pokud se s řidičem nedomluvíte např. na jiný den doručení nebo jinou adresu, pokusí se v daný den doručit. Jestliže Vás nezastihne, opakuje se totéž následující pracovní den. Pokud Vás ani druhý den nezastihne, zůstává balík po 10 dnů uložen na depu PPL. Pak je nám vrácen.

Hodnocení

Hodnocení zákazníků: deka emma & noah crawling diamonds grey 120 x 120 cm
4.5
39 Hodnocení zákazníků
 
5 hvězdičky
| 31
 
4 hvězdičky
| 5
 
3 hvězdičky
| 1
 
2 hvězdičky
| 2
 
1 hvězdička
| 0
Co je eKomi?

100% skutečná odezva od zákazníků

Všechny recenze produktů pocházejí od skutečných zákazníků, kteří si zboží u nás zakoupili.

Naše nejprodávanější

deka emma & noah crawling diamonds grey 120 x 120 cm
deka emma & noah crawling diamonds grey 120 x 120 cm
MOC¹ 1.720 Kč
1.523 Kč