15% na hračky ve výprodeji* ⚽
15% na hračky ve výprodeji* ⚽
Zde zkopírujte kód
2EXTRA8407
00
Hod.
00
Min.
00
Sek.
Využít slevu
deka Emma &  Noah Leo Grey 95x75cm
eko
deka Emma &  Noah Leo Grey 95x75cm
Varianta:
  • deka Emma &  Noah Leo Grey 95x75cm
  • spací pytel emma & noah 0,5 TOG s nožičkami
  • spací pytel emma & noah 0,5 TOG s nožičkami

MOC¹
738 Kč
Cena
718 Kč
Poštovné zdarma od 850 Kč
Všechny ceny vč. DPH
do ca 1-3 pracovních dní u Vás

Popis výrobku

Sponzorované produkty

To by se Vám také mohlo líbit

Tyto výrobky byly také koupeny

Číslo výrobku: A347331

EAN: 4260635093464

deka Emma & Noah Leo Grey 95x75cm
Tento text je přeložen automaticky.
Mazlící deka emma & noah je vyrobena ze 100% přírodní bavlny a je obzvláště měkká a příjemná, takže se vaše dítě bude cítit bezpečně a jistě v každé situaci. Silná tkanina deky udrží vaše dítě v teple uvnitř i venku a je také příjemně prodyšná. tiger Plyšová deka emma & noah je všestranný společník, kterého si můžete vzít kamkoli s sebou a který plní mnoho praktických funkcí v každodenním životě: ať už jako ochrana před větrem a počasím venku (např. jako přikrývka, podložka nebo slunečník), nebo jako deka pro vaše dítě. jako přikrývka, podložka nebo sluneční clona v kočárku), jako přikrývka do dětské postýlky, autosedačky, ohrádky nebo kolébky, jako hřejivá podložka na přebalování, na přebalování a zavinování, na držení a nošení, na hraní a mazlení, jako uklidňující a známý předmět, který má uklidňující a relaxační účinek Pokyny pro péči: Lze prát na 40 °C (již předeprané, a proto obzvláště rozměrově stálé).\tVšestranný společník tiger : Extra velká plyšová deka Emma & Noah je vhodná pro různé situace. Jako přikrývka a hřejivá podložka do kočárku a postýlky, na zavinutí, zavinutí a nošení, na hraní a jako plyšová deka pro vaše miminko.Plyšově měkká a nadýchaná: Plyšová deka od emma & noah je vyrobena ze 100% nejlepší přírodní bavlny. Silná bavlněná tkanina udržuje dítě v teple a poskytuje mu ochranu před větrem a nepříznivým počasím, zejména v létě. Přírodní materiál je zároveň skvěle prodyšný a savý.Pečlivě zpracovaný a předepraný: Naše plyšové deky jsou vyrobeny s péčí a důrazem na kvalitu, takže se stanou dlouhotrvajícím společníkem pro vás i vaše dítě. Jsou předeprané, takže si zachovávají svůj tvar i po častém praní. sladké Design : Okouzlující Design (k dispozici jsou různé verze) dělá z deky také stylový doplněk a krásný dárek pro novopečené maminky a tatínky.

Podrobnosti o produktu:
  • Spací pytel leopard
  • rozměry: 95 x 75 cm
  • barva: šedá
Materiál a pokyny k péči:
  • Materiál: 100% organická bavlna
  • Lze prát při 40 °C
  • Nebělit
  • Sušení v sušičce

Sponzorováno

product_detail_ad

Ekologie

Bio-bavlna

Organická bavlna pochází z kontrolovaného ekologického pěstování. Ten zakazuje používání chemických pesticidů a hnojiv a také používání geneticky modifikovaných osiv. Na jedné straně se tím chrání půda a podzemní vody před kontaminací a na druhé straně se spotřebuje méně vody než u konvenčně pěstované bavlny, protože půda má lepší možnosti zadržování vody. Střídavá výsadba také zajišťuje zdravější, a tím i odolnější půdu. Mezi pečetěmi, které označují výrobky z organické bavlny, jsou Global Organic Textile Standard (GOTS), Organic Content Standard a Better Cotten Initiative (BCI). Kromě označování ekologické bavlny zaručují GOTS a BCI také dodržování sociálních standardů v dodavatelském řetězci.

Informace o zaslání

Doručení zásilek:

Vezměte prosím na vědomí, že zboží máme na dvou skladech, takže může dojít k doručení druhého nebo dalších balíků o nějaký den později. Doručení je možné pouze v rámci České republiky a Slovenska.

Na telefonní číslo, které jste udali v objednávce, Vám PPL v den doručení (od pondělí do pátku) pošle SMS s přibližným časem doručení (čas není garantován) a tel. číslem na řidiče, který Vám balík veze. Pokud se s řidičem nedomluvíte např. na jiný den doručení nebo jinou adresu, pokusí se v daný den doručit. Jestliže Vás nezastihne, opakuje se totéž následující pracovní den. Pokud Vás ani druhý den nezastihne, zůstává balík po 10 dnů uložen na depu PPL. Pak je nám vrácen.

Hodnocení

Hodnocení zákazníků: deka Emma & Noah Leo Grey 95x75cm
5
8 Hodnocení zákazníků
 
5 hvězdičky
| 7
 
4 hvězdičky
| 1
 
3 hvězdičky
| 0
 
2 hvězdičky
| 0
 
1 hvězdička
| 0
Co je eKomi?

100% skutečná odezva od zákazníků

Všechny recenze produktů pocházejí od skutečných zákazníků, kteří si zboží u nás zakoupili.

Naše nejprodávanější

deka Emma &  Noah Leo Grey 95x75cm
deka Emma & Noah Leo Grey 95x75cm
MOC¹ 738 Kč
718 Kč