30 % na módu ve výprodeji*
30 % na módu ve výprodeji*
Zde zkopírujte kód
3EXTRA3932
00
Hod.
00
Min.
00
Sek.
Využít slevu
haakaa® Lapač mléka, 75 ml
MOC¹
494 Kč
Cena
462 Kč
Poštovné zdarma od 850 Kč
Všechny ceny vč. DPH
do ca 1-3 pracovních dní u Vás

Popis výrobku

Sponzorované produkty

To by se Vám také mohlo líbit

Tyto výrobky byly také koupeny

Číslo výrobku: A344197

EAN: 9420060203547

haakaa® Lapač mléka, 75 ml
Tento text je přeložen automaticky.
Lapač mléka je vyroben pouze z jednoho kusu silikonu, bezpečně a diskrétně přilne k prsu a zachytí mléko, které by se jinak ztratilo v kojicích vložkách. Roztomilá beruška se snadno přenáší a má dokonce malé nožičky, které jí umožňují stát vzpřímeně na rovném povrchu, takže mléko nemůže vytéct. Po nasbírání mléka jednoduše otevřete uzávěr a vyprázdněte mléko do nádoby nebo hrnečku. Lapač mléka vám také pomůže, pokud chcete shromáždit o něco více mléka, než kolik by vyteklo samo. Stačí ji lehce přitisknout k prsu, abyste cítili mírné sání. Tím se jemně zvýší množství mléka, které z prsu během dne vytéká. Tímto způsobem můžete shromáždit každou kapku svého tekutého zlata a vytvořit si zásobu mateřského mléka - bez jakékoli další námahy!

Odčerpávání

Ujistěte se, že je uzávěr pevně nasazen v otvoru výlevky a dobře těsní. Umístěte otvor pěkně uprostřed bradavky a jemně stiskněte sběrač mléka tak, abyste cítili mírné sání. Stačí nechat nádobku na prsu a sbírat mléko. Dítě můžete samozřejmě kojit i z druhého prsu. Po naplnění sběrače mléka nebo po nashromáždění požadovaného množství mléka jej vyjměte. Vytáhněte víčko z hubičky a vyprázdněte mléko do nádoby nebo láhve. "Přebytečné mléko lze snadno uložit do mrazničky. Ujistěte se, že je otvor výlevky otevřený (zátka by neměla otvor uzavírat). Umístěte sběrač mléka mezi prsa a podprsenku. Zkontrolujte, zda je bradavka v otvoru dobře vycentrovaná, upravte polohu nádobky, dokud vám nebude vyhovovat, a pak už jen nechte mléko téct. Po naplnění sběrače mléka nebo po nashromáždění požadovaného množství mléka jej vyjměte. Mléko vyprázdněte do nádoby nebo láhve. "Přebytečné mléko lze snadno uložit do mrazničky.

Čištění a péče

Po každém použití je vyčistěte. Silikonové výrobky Haakaa doporučujeme čistit ručně horkou vodou a mýdlem. Silikon může v myčce nádobí mléčně zkvasit. Nepoužívejte agresivní prostředky, jako jsou sterilizační tablety nebo bělidla. Silikonové výrobky Haakaa sterilizujte po každém použití, nejlépe v parním sterilizátoru nebo vařením v horké vodě po dobu 2-3 minut. Nepoužívejte také UV sterilizátory, protože zkracují životnost výrobků.

Pravidelně kontrolujte, zda je výrobek stále zcela neporušený, a pokud vykazuje známky poškození, vyměňte jej. Neskladujte výrobek v blízkosti ostrých předmětů. K čištění používejte pouze měkké houbičky nebo kartáče s měkkými štětinami (tvrdé štětiny nebo houbičky mohou poškodit povrch silikonu). Pokud se předmět dostane do kontaktu s prostředkem na mytí nádobí, může silikon zbělat. Výrobek používejte pouze k určenému účelu. Skladujte na chladném a suchém místě a vyhněte se přímému slunečnímu záření. Používejte pouze pod dohledem dospělé osoby.

Podrobnosti o produktu
  • Bezpečně se přisaje k prsu
  • Bez kabelu nebo baterií
  • Stojí vzpřímeně na rovném povrchu
  • Mléko lze ohřívat přímo v sáčku.
  • Neobsahuje BPA, PVC a ftaláty.
  • Vyrobeno ze 100% vysoce kvalitního potravinářského silikonu.

Sponzorováno

product_detail_ad

Informace o zaslání

Doručení zásilek:

Vezměte prosím na vědomí, že zboží máme na dvou skladech, takže může dojít k doručení druhého nebo dalších balíků o nějaký den později. Doručení je možné pouze v rámci České republiky a Slovenska.

Na telefonní číslo, které jste udali v objednávce, Vám PPL v den doručení (od pondělí do pátku) pošle SMS s přibližným časem doručení (čas není garantován) a tel. číslem na řidiče, který Vám balík veze. Pokud se s řidičem nedomluvíte např. na jiný den doručení nebo jinou adresu, pokusí se v daný den doručit. Jestliže Vás nezastihne, opakuje se totéž následující pracovní den. Pokud Vás ani druhý den nezastihne, zůstává balík po 10 dnů uložen na depu PPL. Pak je nám vrácen.

Hodnocení

Hodnocení zákazníků: haakaa® Lapač mléka, 75 ml
4.5
21 Hodnocení zákazníků
 
5 hvězdičky
| 18
 
4 hvězdičky
| 1
 
3 hvězdičky
| 1
 
2 hvězdičky
| 0
 
1 hvězdička
| 1
Co je eKomi?

100% skutečná odezva od zákazníků

Všechny recenze produktů pocházejí od skutečných zákazníků, kteří si zboží u nás zakoupili.

Naše nejprodávanější

haakaa® Lapač mléka, 75 ml
haakaa® Lapač mléka, 75 ml
MOC¹ 494 Kč
462 Kč