pouze dnes: 10x více bodů ♡
pouze dnes: 10x více bodů ♡
získejte
EXTRA body
00
Hod.
00
Min.
00
Sek.
haakaa® Sáček na mateřské mléko, 260 ml Sada 5 ks
Varianta:
  • haakaa® Sáček na mateřské mléko, 260 ml Sada 2 ks
  • haakaa® Sáček na mateřské mléko, 260 ml Sada 5 ks

Cena
890 Kč
(178 Kč / kus)
Poštovné zdarma!
Všechny ceny vč. DPH
do ca 1-3 pracovních dní u Vás

Popis výrobku

Sponzorované produkty

To by se Vám také mohlo líbit

Tyto výrobky byly také koupeny

Číslo výrobku: A344126

EAN: 9420060205244

haakaa® Sáček na mateřské mléko, 260 ml Sada 5 ks
Tento text je přeložen automaticky.
Silikonové sáčky na mléko jsou ekologickou alternativou tradičních jednorázových sáčků na mléko. Jsou praktickým řešením pro skladování, přepravu a ohřívání odstříkaného mateřského mléka. Lze je používat opakovaně, čímž se snižuje množství jednorázového plastového odpadu.

Sáčky na mléko lze bezpečně umístit do chladničky i mrazničky a skladovat je vleže nebo vestoje. Sáček jednoduše naplňte mateřským mlékem a poté jej uzavřete nepropustnou zátkou.Když chcete mléko použít, můžete celý sáček jednoduše vložit do vodní lázně a mléko jemně ohřát. Uzávěr má rukojeť, která usnadňuje přenášení tašky.

Čištění a péče

Po každém použití je vyčistěte. Společnost Haakaa doporučuje čistit silikonové výrobky ručně horkou vodou a mýdlem. Silikon může v myčce nádobí mléčně zkvasit. Nepoužívejte agresivní prostředky, jako jsou sterilizační tablety nebo bělidla. Silikonové výrobky Haakaa sterilizujte po každém použití, nejlépe v parním sterilizátoru nebo vařením v horké vodě po dobu 2-3 minut. Nepoužívejte také UV sterilizátory, protože zkracují životnost výrobků.

Pravidelně kontrolujte, zda je výrobek stále neporušený, a pokud vykazuje známky poškození, vyměňte jej.Neskladujte výrobek v blízkosti ostrých předmětů.K čištění používejte pouze měkké houbičky nebo kartáče s měkkými štětinami (tvrdé štětiny nebo houbičky mohou poškodit povrch silikonu)Pokud se výrobek dostane do kontaktu s prostředkem na mytí nádobí, může to způsobit zbělání silikonu.Toto není hračka. Výrobek používejte pouze k určenému účelu a pod dohledem dospělé osoby.Výrobek uchovávejte na chladném a suchém místě a vyhýbejte se přímému slunečnímu záření.Používejte jej pouze pod dohledem dospělé osoby.

Podrobnosti o produktu
  • Žádný únik
  • Objem 260 ml
  • Vyrobeno z potravinářského silikonu
  • Mléko lze ohřívat přímo v sáčku.
  • Neobsahuje BPA, PVC a ftaláty.
  • S rukojetí pro snadnou přepravu

Sponzorováno

product_detail_ad

Informace o zaslání

Doručení zásilek:

Vezměte prosím na vědomí, že zboží máme na dvou skladech, takže může dojít k doručení druhého nebo dalších balíků o nějaký den později. Doručení je možné pouze v rámci České republiky a Slovenska.

Na telefonní číslo, které jste udali v objednávce, Vám PPL v den doručení (od pondělí do pátku) pošle SMS s přibližným časem doručení (čas není garantován) a tel. číslem na řidiče, který Vám balík veze. Pokud se s řidičem nedomluvíte např. na jiný den doručení nebo jinou adresu, pokusí se v daný den doručit. Jestliže Vás nezastihne, opakuje se totéž následující pracovní den. Pokud Vás ani druhý den nezastihne, zůstává balík po 10 dnů uložen na depu PPL. Pak je nám vrácen.

Hodnocení

Hodnocení zákazníků: haakaa® Sáček na mateřské mléko, 260 ml Sada 5 ks
5
18 Hodnocení zákazníků
 
5 hvězdičky
| 16
 
4 hvězdičky
| 2
 
3 hvězdičky
| 0
 
2 hvězdičky
| 0
 
1 hvězdička
| 0
Co je eKomi?

100% skutečná odezva od zákazníků

Všechny recenze produktů pocházejí od skutečných zákazníků, kteří si zboží u nás zakoupili.

Naše nejprodávanější

haakaa® Sáček na mateřské mléko, 260 ml Sada 5 ks
haakaa® Sáček na mateřské mléko, 260 ml Sada 5 ks
890 Kč
(178 Kč / kus)