15% na hračky ve výprodeji* ⚽
15% na hračky ve výprodeji* ⚽
Zde zkopírujte kód
2EXTRA8407
00
Hod.
00
Min.
00
Sek.
Využít slevu
KidsBo dětská skluzavka VIVA přírodní / bílá
Varianta:
  • KidsBo dětská skluzavka VIVA přírodní / bílá
  • KidsBo Dětská skluzavka VIVA přírodní

MOC¹
7.303 Kč
Cena
6.585 Kč
Poštovné zdarma!
Ušetříte
718 Kč
Všechny ceny vč. DPH
do ca 1-3 pracovních dní u Vás

Popis výrobku

Sponzorované produkty

To by se Vám také mohlo líbit

Tyto výrobky byly také koupeny

Číslo výrobku: A298636

EAN: 4260525050102

KidsBo dětská skluzavka VIVA přírodní / bílá
Tento text je přeložen automaticky.
Vaše vlastní dřevěná skluzavka - pohyb a zábava pro malé objevitele světa

Málokterá hrací zařízení působí na děti takovou fascinaci, jako je skluzavka. Mohou se tím zabývat celé hodiny a nemohou se nabažit toho, aby jim vítr foukal kolem nosu, když klouzali dolů. Lezení na cíl na vlastní pěst, ponechání pádu a sklouznutí do nového dobrodružství je největší věcí pro malé objevitele světa a to je přesně to, co zažívají s dřevěnou skluzavkou VIVA.

Existuje ještě další aspekt to je důležité pro rodiče: jak šplhání po skluzavce, tak samotná skluzavka trénují u dětí pocit rovnováhy a motorické dovednosti. Dětská skluzavka různým a velmi zábavným způsobem splňuje přirozené nutkání malých dobrodruhů pohybovat se. Je to tedy nejen zábava, ale také pomáhá trénovat schopnosti dětí a podporuje jejich rozvoj.

Použitý přírodní materiál - v případě potřeby v kombinaci s bílou barvou - a krásný designový design činí snímek velmi zvláštním kus nábytku v každém domě. Přesvědčuje nejvyšší kvalitou a nejlepším zpracováním, mnohonásobně lepené pravé březové dřevo poskytuje robustnost, stabilitu a životnost. Použité barvy jsou odolné proti slinám, netoxické a vhodné pro děti.

Každý detail je pečlivě promyšlen. Bezpečnost je nejvyšší prioritou. Skluzavka je odolná proti překlopení a nejsou zde žádné ostré rohy a hrany, kde by se děti mohly poranit. Příjemný výstup a sestup zajišťují dva schody, které jsou navrženy tak, aby na ně dítě šlapalo celou nohou. Ergonomické madlo usnadňuje dětem stoupání na plošinu a poskytuje jim další stabilitu a bezpečnost. Rodičům zábradlí usnadňuje přesunutí skluzavky z jedné místnosti do druhé, nebo dokonce i ven na zahradu, pokud je pěkné a suché počasí. Přibližně 114 cm dlouhý povrch skluzavky s vysokými bočními stěnami umožňuje dětem bezpečně sklouznout, takže nic nestojí v cestě šťastné klouzavé zábavě.

Dětská skluzavka je k dispozici v několika barevných kombinacích. Jeho rozměry: cca. 148 délka x 69 cm výška a 48 cm šířka. Sklíčko lze snadno namontovat pomocí přiloženého nástroje (imbus a 18 šroubů) v několika krocích. Hmotnost cca 16 kg.

Podrobnosti o produktu:
  • Rozměry (délka x šířka x výška): 148 x 69 x 48 cm
  • Barva: zelená, červená
  • Materiál: plast
  • Max. nosnost: 60 kg
  • Věk: Od 2 let

Barva stylu pozornosti!
Nikdy nenechte dítě hrát si s tato položka není pod dohledem.

Sponzorováno

product_detail_ad

Informace o zaslání

Doručení zásilek:

Vezměte prosím na vědomí, že zboží máme na dvou skladech, takže může dojít k doručení druhého nebo dalších balíků o nějaký den později. Doručení je možné pouze v rámci České republiky a Slovenska.

Na telefonní číslo, které jste udali v objednávce, Vám PPL v den doručení (od pondělí do pátku) pošle SMS s přibližným časem doručení (čas není garantován) a tel. číslem na řidiče, který Vám balík veze. Pokud se s řidičem nedomluvíte např. na jiný den doručení nebo jinou adresu, pokusí se v daný den doručit. Jestliže Vás nezastihne, opakuje se totéž následující pracovní den. Pokud Vás ani druhý den nezastihne, zůstává balík po 10 dnů uložen na depu PPL. Pak je nám vrácen.

Hodnocení

Hodnocení zákazníků: KidsBo dětská skluzavka VIVA přírodní / bílá
5
5 Hodnocení zákazníků
 
5 hvězdičky
| 5
 
4 hvězdičky
| 0
 
3 hvězdičky
| 0
 
2 hvězdičky
| 0
 
1 hvězdička
| 0
Co je eKomi?

100% skutečná odezva od zákazníků

Všechny recenze produktů pocházejí od skutečných zákazníků, kteří si zboží u nás zakoupili.

Naše nejprodávanější

KidsBo dětská skluzavka VIVA přírodní / bílá
KidsBo dětská skluzavka VIVA přírodní / bílá
MOC¹ 7.303 Kč
6.585 Kč