MAXI COSI Kori lehátko 2v1 Essential Graphite
-14%
MOC¹
2.648 Kč
Cena
2.287 Kč
Poštovné zdarma!
Ušetříte
361 Kč
Všechny ceny vč. DPH
do ca 1-3 pracovních dní u Vás

Popis výrobku

Sponzorované produkty

To by se Vám také mohlo líbit

Tyto výrobky byly také koupeny

Číslo výrobku: A275394

EAN: 3220660316519

MAXI COSI Kori lehátko 2v1 Essential Graphite
Hurá, můžeme se houpat!
Seznamte se s dětskou houpačkou Kori 2 v 1 - nejlepší židlí v domě. Potřebujete vy a vaše dítě občas přestávku k nabrání nových sil? Pak je nová edice Maxi-Cosi 2 v 1 přesně pro Vás. Kori je minimalistická v designu, lehká a skutečná opora. Tato houpačku lze velmi rychle přeměnit na pevné sedátko a lze ji prát na 30 stupňů Ať děláte jakoukoli domácí práci. Vaše dítě je v houpačce v naprostém bezpečí.
Od prvních dnů po narození do doby o mnohou měsíců později se vaše dítě může pohodlně opřít v houpačce Kori. Plyšová novorozenecká vložka vyrobená z vysoce kvalitních měkkých materiálů nabízí vašemu dítěti maximální pohodlí a nezbytnou oporu - díky čemuž se nejlépe hodí do domu.
Kori lze nastavit jednou rukou do třech různých poloh, snadno se čistí a je lehká. Kompaktní design dětské houpačky Maxi-Cosi Kori umožňuje snadné a prostorově úsporné skladování pod postelí nebo za gaučem. Díky krásnému vzhledu to možná ani nebudete chtít.
Bez ohledu na to, kde v domě se nacházíte, můžete své dítě vždy pohodlně kolébat po svém boku. Oba si tak budete moci užívat hezké chvilky.

Detaily:
  • Měkká a podpůrná vložka pro novorozence pro jedinečné pohodlí
  • Možnosti nastavení jednou rukou
  • Lehká a obzvláště snadno ji lze složit
  • Ideální na cesty a velmi skladná
  • Textilie šetrné k pokožce a snadno udržovatelné
  • Textil lze díky zipu rychle sejmout a vyprat v prračce
  • Ergonomický a moderní design
  • Pro bezpečnost vašeho dítěte je vybavena tříbodovým postrojem

Sponzorováno

product_detail_ad

Informace o zaslání

Doručení zásilek:

Vezměte prosím na vědomí, že zboží máme na dvou skladech, takže může dojít k doručení druhého nebo dalších balíků o nějaký den později. Doručení je možné pouze v rámci České republiky a Slovenska.

Na telefonní číslo, které jste udali v objednávce, Vám PPL v den doručení (od pondělí do pátku) pošle SMS s přibližným časem doručení (čas není garantován) a tel. číslem na řidiče, který Vám balík veze. Pokud se s řidičem nedomluvíte např. na jiný den doručení nebo jinou adresu, pokusí se v daný den doručit. Jestliže Vás nezastihne, opakuje se totéž následující pracovní den. Pokud Vás ani druhý den nezastihne, zůstává balík po 10 dnů uložen na depu PPL. Pak je nám vrácen.

Značka

Maxi Cosi

Maxi-Cosi - Průkopník, který ovládl svět

V roce 1984 přinesla nizozemská firma Maxi-Cosi jako první dětskou autosedačku pro miminka na evropský trh. Později jako první vymyslela Maxi-Taxi, tzn. podvozek pro dětskou autosedačku-vajíčko, který se dá používat jako golfový kočárek. Cestovní koncept 3-v-1 je i v současnosti velmi oblíbený. Maxi-Cosi chce být stále krok napřed před konkurencí. Nabízí širokou paletu výrobků, které jsou inteligentním řešením pro více mobility a bezpečí dětí. Inteligentní proto, že díky vysokému komfortu ovládání ušetříte čas. Také proto, že dobře vypadají a jsou skvělé na omak. Ale především protože nabízí nejvyšší míru bezpečnosti a kvality a ocení je miminka, děti, rodiče i prarodiče.


Hodnocení

Hodnocení zákazníků: MAXI COSI Kori lehátko 2v1 Essential Graphite
5
310 Hodnocení zákazníků
 
5 hvězdičky
| 276
 
4 hvězdičky
| 28
 
3 hvězdičky
| 4
 
2 hvězdičky
| 1
 
1 hvězdička
| 1
Co je eKomi?

100% skutečná odezva od zákazníků

Všechny recenze produktů pocházejí od skutečných zákazníků, kteří si zboží u nás zakoupili.

Naše nejprodávanější

MAXI COSI Kori lehátko 2v1 Essential Graphite
MAXI COSI Kori lehátko 2v1 Essential Graphite
MOC¹ 2.648 Kč
2.287 Kč