15% na kočárky ve výprodeji*
15% na kočárky ve výprodeji*
Zde zkopírujte kód
2EXTRA8407
00
Hod.
00
Min.
00
Sek.
Využít slevu
NUK Jídlonosič Disney Mickey Mouse od 9 měsíců
MOC¹
470 Kč
Cena
436 Kč
Poštovné zdarma od 850 Kč
Všechny ceny vč. DPH
do ca 1-3 pracovních dní u Vás

Popis výrobku

Sponzorované produkty

To by se Vám také mohlo líbit

Tyto výrobky byly také koupeny

Číslo výrobku: A329394

EAN: 4008600396659

NUK Jídlonosič Disney Mickey Mouse od 9 měsíců
Tento text je přeložen automaticky.
Oblíbené Disneyho postavičky Mickey a Minnie Mouse v řadě NUK .
Světoznámé Disneyho postavičky Mickey a Minnie Mouse provázejí naše nejmenší v jejich kouzelném každodenním životě. Klasické modern e Design s zdobí oblíbené produkty NUK a potěší malé i velké fanoušky Disney. Ponořte se do jedinečného světa Mickeyho a Minnie Mouse !

Sada NUK Disney Mickey pro učení se jíst: kompletní řešení pro učení se jíst
Cvičení dělá mistra - to platí i v případě, že učíme naše nejmenší jíst. Maminka a tatínek pomalu končí s krmením, nyní by vaše dítě mělo přistupovat k jídlu a pití samostatně. Pro usnadnění procesu a zmírnění počátečních rodičovských obav doporučujeme sadu na jídlo NUK Disney Mickey, která pomáhá dítěti naučit se jíst a pít díky promyšleným tvarům a užitečným funkcím. Součástí sady je hluboký učební talíř s rozšířeným okrajem, který usnadňuje nabírání lžiček a je snadno uchopitelný pro malé dětské ruce. Stejně jako talířek na jídlo má i kelímek na pití, který je součástí sady, podstavec z TPE pro bezpečný a neklouzavý stojánek, takže se při experimentování a učení nic nezkazí. Pro snadnou a bezpečnou manipulaci se lžící a vidličkou má příbor široké rukojeti pro snadné držení a zaoblené hrany a hroty - učení se jíst je tak hračka!

Setkání s Mickeym Mouse - se sadou NUK Eating
NUK Nejen funkční, ale také vizuálně přitažlivé: díky roztomilému a barevnému Design s motivem Mickeyho Mouse je učení se jíst a pít pro vaše nejmenší ještě zábavnější a umožňuje jim hravou formou objevovat svět různých jídel. Ať už jde o snídani, oběd nebo večeři, oblíbená a veselá Disneyho postavička je vždy veselým partnerem pro samostatné stravování.

NUK Jídelní sada Disney Mickey: vhodná do mikrovlnné trouby a myčky nádobí
Žaludek kručí - teď to musí být rychle. Jídelní talíř a hrnek na pití jsou ideální pro ohřívání jídla v mikrovlnné troubě. Takže jídlo je opět rychle naservírováno, bříško je plné a je čas si zase hrát nebo si trochu zdřímnout - to samozřejmě platí i pro maminku a tatínka! Všechny součásti jídelní sady NUK Disney Mickey lze snadno mýt v myčce nádobí, a proto jsou během chvilky připraveny k dalšímu použití.

Tato sada NUK splňuje evropské bezpečnostní normy EN14372 a EN14350.Pozorně si přečtěte varování a návod k použití uvnitř. Informace o výrobku a číslo výrobku / šarže si uschovejte pro pozdější použití.

Podrobnosti o produktu:
  • Talíř se snadno drží a díky rozšířenému okraji se snadno vyjímá lžící.
  • Talíře a šálky s podstavcem z TPE pro bezpečný a neklouzavý stojan
  • Příbory se širokými rukojeťmi a zaoblenými hranami a hroty
  • Vhodné do mikrovlnné trouby a myčky nádobí
  • Materiál z vysoce kvalitního polypropylenu a TPE, bez BPA
  • Věkové doporučení: pro děti od 9 měsíců věku
Rozsah dodávky:
  • 1 x talíř pro učení se jíst
  • 1 x sada příborů
  • 1 x šálek na pití

Sponzorováno

product_detail_ad

Příslušenství

Cena
309 Kč

Informace o zaslání

Doručení zásilek:

Vezměte prosím na vědomí, že zboží máme na dvou skladech, takže může dojít k doručení druhého nebo dalších balíků o nějaký den později. Doručení je možné pouze v rámci České republiky a Slovenska.

Na telefonní číslo, které jste udali v objednávce, Vám PPL v den doručení (od pondělí do pátku) pošle SMS s přibližným časem doručení (čas není garantován) a tel. číslem na řidiče, který Vám balík veze. Pokud se s řidičem nedomluvíte např. na jiný den doručení nebo jinou adresu, pokusí se v daný den doručit. Jestliže Vás nezastihne, opakuje se totéž následující pracovní den. Pokud Vás ani druhý den nezastihne, zůstává balík po 10 dnů uložen na depu PPL. Pak je nám vrácen.

Značka

NUK

NUK - Od počátku v dobrých rukách

Od roku 1956 vyvíjí NUK výrobky, které podporují děti v každé životní fázi od narození do školkového věku. Rodičům tyto výrobky usnadňují život. Správný tvar savičky zde hraje velkou roli. Proto mají všechny dudlíky a savičky NUK svůj speciální tvar, který je přirozený a ideální pro správný vývoj dětské čelisti. Je napodobením mateřského prsu při kojení. Kromě dudlíků, saviček a dětských lahviček nabízí NUK mnohé další výrobky, které usnadňují běžné dny s dítětem. Objevte výrobky NUK!


Hodnocení

Hodnocení zákazníků: NUK Jídlonosič Disney Mickey Mouse od 9 měsíců
5
4 Hodnocení zákazníků
 
5 hvězdičky
| 4
 
4 hvězdičky
| 0
 
3 hvězdičky
| 0
 
2 hvězdičky
| 0
 
1 hvězdička
| 0
Co je eKomi?

100% skutečná odezva od zákazníků

Všechny recenze produktů pocházejí od skutečných zákazníků, kteří si zboží u nás zakoupili.

Naše nejprodávanější

NUK Jídlonosič Disney Mickey Mouse od 9 měsíců
NUK Jídlonosič Disney Mickey Mouse od 9 měsíců
MOC¹ 470 Kč
436 Kč