15% na autosedačky ve výprodeji*
15% na autosedačky ve výprodeji*
Zde zkopírujte kód
2EXTRA8407
00
Hod.
00
Min.
00
Sek.
Využít slevu
NUK Oplachovací čistič 500 ml
Cena
123 Kč
(246 Kč / 1l)
Poštovné zdarma od 850 Kč
Všechny ceny vč. DPH
do ca 1-3 pracovních dní u Vás

Popis výrobku

Sponzorované produkty

To by se Vám také mohlo líbit

Tyto výrobky byly také koupeny

Číslo výrobku: A313180

EAN: 4008600385394

NUK Oplachovací čistič 500 ml
Tento text je přeložen automaticky.
NUK Oplachovací čistič: Odstraňuje i odolné zbytky mléka a kaší - bez zanechání zbytků.
Vlastně jasné ... Čistič myčky nádobí z NUK ? Samozřejmě! Protože NUK ví, co potřebujete, vyvinul NUK čisticí prostředek do myčky, který účinně čistí a je pro vaše dítě zcela bezpečný. Po opláchnutí nezanechává žádné nečistoty ani zbytky mycího prostředku. NUK Čistič na nádobí přesvědčí bez parfemace. Bez barviv. Ale s velkým účinkem. pH neutrální a hypoalergenní. Protože NUK spoléhá na sílu přírody. S enzymy, které obzvláště účinně rozpouštějí mléko, šťávy a díky novému složení i zbytky kaší.

Výsledkem je náš nejlepší čistič myčky nádobí vůbec. Obsahuje pouze bezpečné složky a čistí účinně a kompletně. Proto je ideální pro mytí dětského nádobí, jako jsou kojenecké láhve a dudlíky, hrnečky, jídelní nádobí, ale také stylové doplňky a omyvatelné hračky.
Mimochodem: Protože NUK dbá na přírodu, je láhev na oplachovací čisticí prostředek NUK vyrobena ze 100% recyklovaného PET. A co víc: když je prázdná, můžete ji znovu naplnit pomocí praktického doplňovacího balení. Náplň do myčky NUK se dodává jako udržitelný koncentrát. Jednoduše smíchejte 1:1 s vodou - pro menší množství odpadu z obalů.

Použití:
Do dětské láhve přidejte stříknutí čisticího prostředku na oplachování NUK . Jemně je vykartáčujte trochou teplé vody. Poté je opláchněte čistou vodou. NUK K dezinfekci doporučujeme parní sterilizátor NUK Vario Express.
Poznámka: Čistič vždy uchovávejte mimo dosah dětí. Pokud se přípravek dostane do očí, okamžitě je vypláchněte vodou. Při náhodném požití vyhledejte lékařskou pomoc.

Jak funguje prostředek na mytí nádobí NUK ?
V prvních měsících života se strava dítěte skládá z mléka a kaše. Odolné mléčné bílkoviny zůstávají jako zbytky v lahvích, savičkách a na dětském nádobí, kde vytvářejí zárodky, bakterie a nepříjemný zápach.
Pro šetrné odstranění těchto zbytků dítěte vyvinula společnost NUK mycí prostředek do myčky nádobí NUK . To bylo provedeno bez přísad, které nejsou pro čištění dětské výživy nezbytné. Místo toho obsahuje čisticí prostředek na oplachování NUK enzymy, které jsou obzvláště účinné proti mléčným bílkovinám a zahušťovadlům.

Enzymy také pomáhají rozkládat a rozpouštět bílkoviny v přírodě, např. při trávení. Složení nového prostředku na mytí nádobí je založeno na tomto přírodním modelu. Díky své nízkoviskózní konzistenci se čisticí prostředek rychle roztírá. Odolné bílkoviny jsou enzymy rozkládány a mohou být opláchnuty, aniž by zanechaly zbytky.

Podrobnosti o produktu:
  • Pro šetrné a bezpečné čištění kojeneckých lahví a saviček - nyní s ještě lepším čisticím výkonem.
  • Spolehlivě odstraňuje zbytky mléka, kaší, ovesných vloček a džusů díky komplexu bioenzymů.
  • Přírodní složky, biologicky odbouratelné, bez parfémů a barviv.
  • Lze beze zbytku opláchnout, neutrální pro pokožku, dermatologicky testováno.
  • Láhev vyrobená ze 100% recyklovaného materiálu, s novým uzávěrem pro snadnější manipulaci jednou rukou.

Sponzorováno

product_detail_ad

Informace o zaslání

Doručení zásilek:

Vezměte prosím na vědomí, že zboží máme na dvou skladech, takže může dojít k doručení druhého nebo dalších balíků o nějaký den později. Doručení je možné pouze v rámci České republiky a Slovenska.

Na telefonní číslo, které jste udali v objednávce, Vám PPL v den doručení (od pondělí do pátku) pošle SMS s přibližným časem doručení (čas není garantován) a tel. číslem na řidiče, který Vám balík veze. Pokud se s řidičem nedomluvíte např. na jiný den doručení nebo jinou adresu, pokusí se v daný den doručit. Jestliže Vás nezastihne, opakuje se totéž následující pracovní den. Pokud Vás ani druhý den nezastihne, zůstává balík po 10 dnů uložen na depu PPL. Pak je nám vrácen.

Značka

NUK

NUK - Od počátku v dobrých rukách

Od roku 1956 vyvíjí NUK výrobky, které podporují děti v každé životní fázi od narození do školkového věku. Rodičům tyto výrobky usnadňují život. Správný tvar savičky zde hraje velkou roli. Proto mají všechny dudlíky a savičky NUK svůj speciální tvar, který je přirozený a ideální pro správný vývoj dětské čelisti. Je napodobením mateřského prsu při kojení. Kromě dudlíků, saviček a dětských lahviček nabízí NUK mnohé další výrobky, které usnadňují běžné dny s dítětem. Objevte výrobky NUK!


Hodnocení

Hodnocení zákazníků: NUK Oplachovací čistič 500 ml
5
94 Hodnocení zákazníků
 
5 hvězdičky
| 89
 
4 hvězdičky
| 4
 
3 hvězdičky
| 1
 
2 hvězdičky
| 0
 
1 hvězdička
| 0
Co je eKomi?

100% skutečná odezva od zákazníků

Všechny recenze produktů pocházejí od skutečných zákazníků, kteří si zboží u nás zakoupili.

Naše nejprodávanější

NUK Oplachovací čistič 500 ml
NUK Oplachovací čistič 500 ml
123 Kč
(246 Kč / 1l)