Philips Avent pohár zobáku SCF802 / 02 300 ml fialová / modrá od 9. měsíce
Philips Avent pohár zobáku SCF802 / 02 300 ml fialová / modrá od 9. měsíce

Philips Avent pohár zobáku SCF802 / 02 300 ml fialová / modrá od 9. měsíce


Varianta:
  • Philips Avent šálek zobáku SCF802 / 01 300 ml modrá / červená od 9. měsíce
  • Philips Avent pohár zobáku SCF802 / 02 300 ml fialová / modrá od 9. měsíce

Cena
243 Kč
Poštovné zdarma od 850 Kč
Všechny ceny vč. DPH
do ca 1-3 pracovních dní u Vás

Popis výrobku

Sponzorované produkty

To by se Vám také mohlo líbit

Tyto výrobky byly také koupeny

Číslo výrobku: A286102

EAN: 8710103826293

Philips Avent pohár zobáku SCF802 / 02 300 ml fialová / modrá od 9. měsíce
Tento text je přeložen automaticky.
Netěsný šálek na pití bez rozlití. Sippy cup Philips Avent My Grippy má speciální ventil, a proto je odolný proti polití - matky to potvrzují! Díky ergonomickému tvaru a neklouzavému povrchu je pro malé ruce snadné uchopit, aby se vaše dítě mohlo snadno naučit pít samostatně.

Neexistuje nic jako vzrušující dobrodružství. Zeptejte se svého dítěte. Tento pohár zobáku odolný proti polití na cestách zajišťuje pití bez rozlití. Díky jedinečnému ventilu vychází tekutina z šálku teprve při pití vašeho batole. Není třeba se obávat rozlití nebo převrácení šálku. Potvrzuje to pouze PHilips Avent - 91% matek souhlasí s tím, že tento šálek je odolný proti úniku.

Batole potřebují pohodlný a snadno použitelný zobák na pití, který je nejen šetrný k dásním a patra, ale také také vydrží rostoucí zuby. My Grippy drink cup poskytuje obojí díky svému jemnému nápojovému zobáku odolnému proti kousnutí.

Hand Handed Design one pomáhá vašemu batole naučit se pít bezpečně samy o sobě v žádném okamžiku. Malé ruce mohou pohodlně uchopit šálek díky jeho ergonomickému tvaru a neklouzavé struktuře.

My Grippy Beak Cup od společnosti Philips Avent se skládá pouze z několika částí, které lze snadno sestavit. Dodává se s hygienickým uzávěrem, který udržuje zobák v čistotě a všechny části lze snadno čistit v myčce.

Všechny lahve a šálky Philips Avent jsou kompatibilní, s výjimkou skleněných lahví a nápojových šálků pro dospělé / Moje první pohár pro starší děti. Takže si můžete vytvořit perfektní pohár pro individuální vývoj vašeho dítěte. Nezávislé pití je důležitým krokem ve vývoji vašeho dítěte. Chceme, aby byl přechod z kojení nebo láhve na šálek zobáku co nejjednodušší a nejpříjemnější. Spolu s odborníky ve zdravotnictví jsme zajistili, že každý šálek stimuluje a podporuje rozvoj motorických a pitných schopností vašeho dítěte. Ať už vaše batole používá struky, měkký nebo tvrdý zobák, pitnou slámku nebo šálek s plným okrajem, zajistíme, aby Philips Avent při vývoji svých šálků vždy zohledňoval potřeby vašeho dítěte.

Detaily produktu:
  • Pokročilý ventil - nepropustné pití
  • Měkký nápojový zobák odolný proti kousnutí pro rostoucí zuby
  • Ergonomicky tvarovaná a neklouzavá struktura
  • Několik dílů - snadné sestavení a čištění (vhodné do myčky nádobí)
  • Kompatibilní s lahvemi a šálky Philips Avent
  • Šálky Philips Avent se přizpůsobí vývoji vašeho dítěte
Technické údaje:
  • Design: Fialová / Modrá
  • Hygienická čepice Clip-on
  • Fáze vývoje: Od 9. měsíce
  • plnící množství: 300 ml
  • bez BPA
  • Vhodné do myčky nádobí

Sponzorováno

product_detail_ad

Příslušenství

Informace o zaslání

Doručení zásilek:

Vezměte prosím na vědomí, že zboží máme na dvou skladech, takže může dojít k doručení druhého nebo dalších balíků o nějaký den později. Doručení je možné pouze v rámci České republiky a Slovenska.

Na telefonní číslo, které jste udali v objednávce, Vám PPL v den doručení (od pondělí do pátku) pošle SMS s přibližným časem doručení (čas není garantován) a tel. číslem na řidiče, který Vám balík veze. Pokud se s řidičem nedomluvíte např. na jiný den doručení nebo jinou adresu, pokusí se v daný den doručit. Jestliže Vás nezastihne, opakuje se totéž následující pracovní den. Pokud Vás ani druhý den nezastihne, zůstává balík po 10 dnů uložen na depu PPL. Pak je nám vrácen.

Značka

PHILIPS AVENT

Detaily dělají výrobky výjimečné

V prvních měsících a letech života se všechno točí ohledně toho, aby se dítěti vedlo dobře. Aby byl tento výjimečný čas pro nastávající maminky a čerstvé rodiče jednodušší, jsou denní pomocníci nepostradatelní, protože každé dítě potřebuje v různých stupních vývoje zcela individuální pomoc. My ve Philips AVENT jsme účinně sladili naše výrobky a vyvinuli je tak, aby se přizpůsobily jednotlivým potřebám. Využili jsme k tomu rozsáhlé průzkumy a klinické studie. Díky tomu se můžete na vybrané výrobky spolehnout a současně pokládáte základ pro zdravou budoucnost Vašeho dítěte.


Hodnocení

Hodnocení zákazníků: Philips Avent pohár zobáku SCF802 / 02 300 ml fialová / modrá od 9. měsíce
4.5
58 Hodnocení zákazníků
 
5 hvězdičky
| 43
 
4 hvězdičky
| 15
 
3 hvězdičky
| 0
 
2 hvězdičky
| 0
 
1 hvězdička
| 0
Co je eKomi?

100% skutečná odezva od zákazníků

Všechny recenze produktů pocházejí od skutečných zákazníků, kteří si zboží u nás zakoupili.

Naše nejprodávanější

Philips Avent pohár zobáku SCF802 / 02 300 ml fialová / modrá od 9. měsíce
Philips Avent pohár zobáku SCF802 / 02 300 ml fialová / modrá od 9. měsíce
243 Kč