pouze dnes: 10x více bodů ♡
pouze dnes: 10x více bodů ♡
získejte
EXTRA body
00
Hod.
00
Min.
00
Sek.
pink or blue jednodílný overal - ZVÍŘÁTKA
-56%
Velikostní tabulka
Varianta:
  • pink or blue jednodílný overal - ZVÍŘÁTKA
  • pink or blue jednodílný set - AUTOBUS
  • pink or blue jednodílná soupravička

465 Kč
Cena
206 Kč
Poštovné zdarma od 850 Kč
Ušetříte
259 Kč
Všechny ceny vč. DPH
do ca 1-3 pracovních dní u Vás

Popis výrobku

Sponzorované produkty

To by se Vám také mohlo líbit

Tyto výrobky byly také koupeny

Číslo výrobku: A301829

pink or blue jednodílný overal - ZVÍŘÁTKA
pink or blue - domácí značka společnosti pink or blue

První chvíle s novorozencem jsou nádherné, emotivní a vyčerpávající zároveň. To, co vaše dítě nyní potřebuje, je hojnost lásky, bezpečí a pozornosti.... pro vše ostatní je nyní na pinkorblue.cz k dispozici láskyplně navržené oblečení od značky pink or blue . Vývoj dítěte, zejména v prvních 24 měsících, je vzrušující, rychlý a překvapivý. Naši odborníci pro vás vyvinuli mnoho krásných výrobků, které vám usnadní a zpříjemní život s vaším malým pokladem. Stručně řečeno - všestranné bezstarostné vybavení pro nejmenší. Kromě mnoha praktických detailů a exkluzivních designů je v popředí především kvalita výrobků. Pro jemnou dětskou pokožku jsou použity certifikované vlastnosti Ökotex z příjemně měkké bavlny. Rozměrově stálé materiály vydrží mnoho praní a zůstávají šetrné k dětské pokožce. Díky první výbavičce z pink or blue si zajistíte, že se vaše dítě bude cítit naprosto pohodlně, a to samozřejmě za příznivé ceny. Značková móda nemusí být drahá, přesvědčte se sami v našem internetovém obchodě!

Krásný overal v bílé barvě se zvířecími aplikacemi. Měkká bavlna zajišťuje všestranný pocit pohody a malé cvočky usnadňují oblékání a svlékání. Ideální pro vaše dítě. <br


Podrobnosti o produktu:
  • Barva: bílá
  • Materiál: 100% bavlna
  • Lze prát na 30°.
  • Nevhodné do sušičky

Sponzorováno

product_detail_ad

Příslušenství

Cena
154 Kč
Cena
283 Kč

Informace o zaslání

Doručení zásilek:

Vezměte prosím na vědomí, že zboží máme na dvou skladech, takže může dojít k doručení druhého nebo dalších balíků o nějaký den později. Doručení je možné pouze v rámci České republiky a Slovenska.

Na telefonní číslo, které jste udali v objednávce, Vám PPL v den doručení (od pondělí do pátku) pošle SMS s přibližným časem doručení (čas není garantován) a tel. číslem na řidiče, který Vám balík veze. Pokud se s řidičem nedomluvíte např. na jiný den doručení nebo jinou adresu, pokusí se v daný den doručit. Jestliže Vás nezastihne, opakuje se totéž následující pracovní den. Pokud Vás ani druhý den nezastihne, zůstává balík po 10 dnů uložen na depu PPL. Pak je nám vrácen.

Značka

pink or blue

Pink or Blue – velmi kvalitní dětské vybavení

Vývoj miminka je v prvních 18 měsících napínavý a plný překvapení. Kvůli získání podpory pro Vaše dítě v této napínavé době nabízí Pink or Blue se svou řadou výrobků pro novorozence a miminka vše, co Vy a Vaše dítě na začátku potřebujete - od prvních hraček, přes měkounké oblečení pro miminko, po praktické pomocníky v každodenním dni. Protože jde o to nejdůležitější ve Vašem životě, stojí u Pink or Blue vysoká kvalita všech výrobků na prvním místě. Aby si ji mohl každý dovolit, jsou příznivé ceny nutností.


Hodnocení

Hodnocení zákazníků: pink or blue jednodílný overal - ZVÍŘÁTKA
4.5
59 Hodnocení zákazníků
 
5 hvězdičky
| 46
 
4 hvězdičky
| 8
 
3 hvězdičky
| 3
 
2 hvězdičky
| 1
 
1 hvězdička
| 1
Co je eKomi?

100% skutečná odezva od zákazníků

Všechny recenze produktů pocházejí od skutečných zákazníků, kteří si zboží u nás zakoupili.

Naše nejprodávanější

pink or blue jednodílný overal - ZVÍŘÁTKA
pink or blue jednodílný overal - ZVÍŘÁTKA
465 Kč
206 Kč