reer Dětská lžička Magic Lžička s indikátorem teploty

reer Dětská lžička Magic Lžička s indikátorem teploty


Cena
131 Kč
Poštovné zdarma od 850 Kč
Všechny ceny vč. DPH
do ca 1-3 pracovních dní u Vás

Popis výrobku

Sponzorované produkty

To by se Vám také mohlo líbit

Tyto výrobky byly také koupeny

Číslo výrobku: A342899

EAN: 4013283230121

reer Dětská lžička Magic Lžička s indikátorem teploty
Tento text je přeložen automaticky.
Obvykle od 5. nebo 6. měsíce života dítě již není uspokojováno pouze mateřským mlékem a zvyšuje se jeho zájem o pevnou stravu. Nyní je ten správný čas na první kaši. Stejně jako u mnoha jiných věcí je však třeba se nejprve naučit jíst ze lžíce. Protože dítě lžičku ještě nezná, bude ji zpočátku kousat nebo dokonce cucat, a proto odborníci doporučují používat speciální dětské lžičky. Dětská lžička Magic Spoon je speciálně navržena pro děti a podporuje vás při podávání prvních kašiček. Díky indikátoru teploty lžíce také zajišťuje, aby kaše nebyla podávána příliš horká.

Ideální pro ústa malého dítěte
Lžíce Magic má tvar vhodný zejména pro děti. Lžička je úzká a vejde se i do nejmenších dětských úst. Hloubka lžíce usnadňuje vkládání do úst a je dostatečně velká pro ideální porci jídla. Jelikož jsou patro, dásně a rty kojenců a dětí ještě velmi citlivé, je obzvláště důležité, aby si dítě při jídle lžičkou neublížilo. Díky zaobleným hranám chrání bezpečnostní lžička citlivá ústa dítěte před poraněním.

varuje před příliš horkým jídlem
Co je pro vás příjemně teplé, je pro vaše dítě často příliš horké, protože děti jsou na teplo citlivější než dospělí. Indikátor teploty na lžičce Magic proto změní barvu lžičky, když je kaše pro vaše dítě ještě příliš horká. Tímto způsobem si můžete být jisti, že si dítě o kaši nepopálí ústa ani krk.

Snadné krmení
Dětská lžička Magic Spoon má extra dlouhou rukojeť. To umožňuje bezproblémové krmení z hlubokých sklenic a také usnadňuje první samostatné pokusy dítěte o jídlo. Po krátké době bude chtít dítě jíst samo a sáhne po lžičce. Dlouhá rukojeť nabízí dostatek místa pro obě ruce a umožňuje podpořit pokusy dítěte o jídlo. Díky ergonomickému tvaru rukojeti lžíce se lžíce vždy pohodlně drží v ruce.

Kvalita a bezpečnost
Aby byla zajištěna maximální ochrana kojenců a batolat, jsou výrobky reer kontrolovány podle přísných testovacích norem. Výrobek prochází nejen interními testy, ale je také zkoumán nezávislými institucemi. Bezpečnostní lžíce byla testována podle normy EN 14372. Tato norma specifikuje bezpečnostní požadavky týkající se materiálů, konstrukce, provedení, balení a značení příborů a nádobí pro děti. Pouze dětské lžičky, které byly testovány podle této normy, zaručují bezpečné a nezávadné používání. Dětská lžička reer je vyrobena z plastu bezpečného pro potraviny, neobsahuje BPA a žádné malé části, které by mohly být spolknuty. Lze jej mýt v myčce nádobí a zůstává hygienicky čistý po dlouhou dobu.

Podrobnosti o produktu:
  • Dětská lžička s indikátorem teploty
  • varuje před příliš horkým jídlem změnou barvy
  • S extra dlouhou rukojetí - vhodné i pro hluboké sklenice
  • Úzký tvar lžičky, ideální pro dětská ústa
  • Vysoce kvalitní tiger , plast bezpečný pro potraviny, bez BPA
  • Lze mýt v myčce nádobí
  • Splňuje bezpečnostní normu EN 14372
  • Barva: barevná
  • Rozsah dodávky: 3 x lžíce

Sponzorováno

product_detail_ad

Informace o zaslání

Doručení zásilek:

Vezměte prosím na vědomí, že zboží máme na dvou skladech, takže může dojít k doručení druhého nebo dalších balíků o nějaký den později. Doručení je možné pouze v rámci České republiky a Slovenska.

Na telefonní číslo, které jste udali v objednávce, Vám PPL v den doručení (od pondělí do pátku) pošle SMS s přibližným časem doručení (čas není garantován) a tel. číslem na řidiče, který Vám balík veze. Pokud se s řidičem nedomluvíte např. na jiný den doručení nebo jinou adresu, pokusí se v daný den doručit. Jestliže Vás nezastihne, opakuje se totéž následující pracovní den. Pokud Vás ani druhý den nezastihne, zůstává balík po 10 dnů uložen na depu PPL. Pak je nám vrácen.

Hodnocení

Hodnocení zákazníků: reer Dětská lžička Magic Lžička s indikátorem teploty
4.5
7 Hodnocení zákazníků
 
5 hvězdičky
| 5
 
4 hvězdičky
| 1
 
3 hvězdičky
| 1
 
2 hvězdičky
| 0
 
1 hvězdička
| 0
Co je eKomi?

100% skutečná odezva od zákazníků

Všechny recenze produktů pocházejí od skutečných zákazníků, kteří si zboží u nás zakoupili.

Naše nejprodávanější

reer Dětská lžička Magic Lžička s indikátorem teploty
reer Dětská lžička Magic Lžička s indikátorem teploty
131 Kč