15% na hračky ve výprodeji* ⚽
15% na hračky ve výprodeji* ⚽
Zde zkopírujte kód
2EXTRA8407
00
Hod.
00
Min.
00
Sek.
Využít slevu
reer Sušené mléko
Cena
159 Kč
Poštovné zdarma od 850 Kč
Všechny ceny vč. DPH
do ca 1-3 pracovních dní u Vás

Popis výrobku

Sponzorované produkty

To by se Vám také mohlo líbit

Tyto výrobky byly také koupeny

Číslo výrobku: A342878

EAN: 4013283210123

reer Sušené mléko
Tento text je přeložen automaticky.
Když má vaše dítě hlad, každá vteřina se počítá. Zde přichází na pomoc porcovač sušeného mléka reer . Porcovač sušeného mléka se skládá ze 3 plechovek a víka s nálevkou a pomáhá vám připravit správné množství sušeného mléka v přesných dávkách. Abyste byli připraveni, až si vaše dítě řekne o jídlo.
Porcovník na sušené mléko reer je také řešením na cesty, abyste měli sušené mléko bezpečně a okamžitě po ruce a šetřili místo.

Snadné plnění
Sklenice mají extra široký otvor, který usnadňuje plnění prášku do sklenice. Díky velkému otvoru lze plechovky použít i jako krabičky na svačinu, když vaše dítě již odrostlo věku mléka. Například ovoce, sušenky a müsli můžete bezpečně přepravovat a mít tak vždy po ruce svačinu, kdyby dítě dostalo cestou hlad.

Snadné sypání prášku
Pokud vaše dítě dostane hlad, musí obvykle rychle odejít. Plnicí trychtýř umožňuje obzvláště rychlou přípravu mléka. Stačí našroubovat víko na úložný box a prášek lze naplnit do lahvičky. Tímto způsobem se vyhnete těžkopádnému a zdlouhavému odměřování prášku lžící. Navíc máte jistotu, že všechen prášek skončí v lahvičce a že vám polovina nechybí.

Kvalita a bezpečnost
Aby byla zajištěna maximální ochrana kojenců a batolat, jsou výrobky reer kontrolovány podle přísných testovacích norem. Výrobek prochází nejen interními testy, ale je také zkoumán nezávislými institucemi. Porcovač sušeného mléka reer byl testován podle platné bezpečnostní normy EN 14372 (předměty pro kojence a malé děti - příbory a nádobí). Mimo jiné potvrdili, že výrobek reer uchovává prášek bez chuti a používá plast bezpečný pro potraviny - samozřejmě bez BPA a nebezpečných změkčovadel.

Podrobnosti o produktu:
  • Pro porcování sušeného mléka na cestách i doma
  • Všechny sklenice se dají samostatně uzavřít a používat odděleně.
  • Praktická plnicí nálevka na víčku pro nasypání prášku do lahvičky.
  • Vhodné také pro hotové kaše, čajový prášek apod.
  • Materiál: vysoce kvalitní tiger , plast bezpečný pro potraviny
  • Bez BPA a nebezpečných změkčovadel
  • Splňuje bezpečnostní normu EN 14372
Použití:
  • Naplňte plechovky sušeným mlékem, objem cca 40 g prášku.
  • Sušené mléko naplňte do láhve pomocí nálevky.
  • Před prvním použitím a po každém použití vyčistěte horní koš jemným mycím prostředkem v horké vodě nebo v myčce nádobí. V odpařovači nevařte ani nečistěte.
Bezpečnostní pokyny: Tato položka není hračka, používejte ji pouze k určenému účelu. Neohřívejte v mikrovlnné troubě. Nepoužívejte, pokud jsou na něm známky závad.

Sponzorováno

product_detail_ad

Příslušenství

Informace o zaslání

Doručení zásilek:

Vezměte prosím na vědomí, že zboží máme na dvou skladech, takže může dojít k doručení druhého nebo dalších balíků o nějaký den později. Doručení je možné pouze v rámci České republiky a Slovenska.

Na telefonní číslo, které jste udali v objednávce, Vám PPL v den doručení (od pondělí do pátku) pošle SMS s přibližným časem doručení (čas není garantován) a tel. číslem na řidiče, který Vám balík veze. Pokud se s řidičem nedomluvíte např. na jiný den doručení nebo jinou adresu, pokusí se v daný den doručit. Jestliže Vás nezastihne, opakuje se totéž následující pracovní den. Pokud Vás ani druhý den nezastihne, zůstává balík po 10 dnů uložen na depu PPL. Pak je nám vrácen.

Hodnocení

Hodnocení zákazníků: reer Sušené mléko
5
13 Hodnocení zákazníků
 
5 hvězdičky
| 11
 
4 hvězdičky
| 2
 
3 hvězdičky
| 0
 
2 hvězdičky
| 0
 
1 hvězdička
| 0
Co je eKomi?

100% skutečná odezva od zákazníků

Všechny recenze produktů pocházejí od skutečných zákazníků, kteří si zboží u nás zakoupili.

Naše nejprodávanější

reer Sušené mléko
reer Sušené mléko
159 Kč