15% na hračky ve výprodeji* ⚽
15% na hračky ve výprodeji* ⚽
Zde zkopírujte kód
2EXTRA8407
00
Hod.
00
Min.
00
Sek.
Využít slevu
reer Teploměr do vany S child toad
Cena
131 Kč
Poštovné zdarma od 850 Kč
Všechny ceny vč. DPH
do ca 1-3 pracovních dní u Vás

Popis výrobku

Sponzorované produkty

To by se Vám také mohlo líbit

Tyto výrobky byly také koupeny

Číslo výrobku: A342904

EAN: 4013283240533

reer Teploměr do vany S child toad
Tento text je přeložen automaticky.
<a href="https://assets.babymarkt.com/media/pdf/A342904.pdf" class ="download-pdf" target="_blank">Návod k obsluze

Teplota vody hraje rozhodující roli pro bezpečné koupání vašeho dítěte. Pokud je voda příliš studená, dítě rychle zmrzne. Příliš horká voda může citlivou pokožku dítěte opařit. Proto je důležité kontrolovat teplotu koupele před a během cákání. Teploměr do vany od reer umožňuje rodičům rychle zkontrolovat, zda má voda pro jejich miminko nebo batole správnou teplotu.

Snadná regulace teploty
Díky velké a snadno čitelné stupnici snadno zjistíte, jak teplá je voda. Pro ještě rychlejší kontrolu optimální teploty koupele byly na stupnici při určitých teplotách přidány údaje Smile y. Na první pohled tak uvidíte, zda je voda pro vaše dítě v komfortní zóně, příliš teplá nebo příliš studená.

Bezpečná zábava při koupání
Lázeňský teploměr je vyroben z nerozbitného plastu, má pružný kapilární držák a je svařen ultrazvukem. Tím se zabrání uvolnění malých částí a jejich spolknutí dětmi. Při navrhování teploměru byla věnována zvláštní pozornost tomu, aby neměl žádné rohy ani hrany, takže nehrozí nebezpečí poranění.

Vhodné pro děti Design
Teploměr do vany v provedení S child toad- Design poskytuje díky svým roztomilým detailům zvláštní zábavu při koupání. Díky vodotěsné konstrukci teploměr vždy plave na hladině vody. Měří tedy nejen teplotu vody, ale také vyzývá děti ke hře.

Snadné a rychlé sušení
Na zadní straně jsou zabudovány vzduchové kanálky. Ty zajišťují rychlé a snadné sušení. Tím se zabrání nepříjemnému zápachu a možnému vzniku plísní - pro dlouhodobé a hygienicky čisté používání. Teploměr se nejrychleji vysuší, když je opřený o stěnu kapilárou ke stěně.

Kvalita a bezpečnost
Aby výrobky reer poskytovaly dětem maximální ochranu, jsou kontrolovány podle přísných testovacích norem. Výrobek prochází nejen interními testy, ale je také zkoumán nezávislými institucemi. Reer nechal svůj teploměr do vany otestovat podle přísné platné bezpečnostní normy DIN EN 71-1 (bezpečnost hraček) a dalších specifikací. Výsledek: Výrobek z reer je bezpečný pro děti a poskytuje přesné výsledky měření. Potvrdili, že náš výrobek splňuje zvláštní požadavky na hračky pro děti do 36 měsíců. Při výrobě se používají pouze materiály bez škodlivých látek a změkčovadel - bez rtuti, PVC a BPA.

Podrobnosti o produktu:
  • Pro bezpečné koupání
  • Roztomilý motiv
  • Přehledná stupnice
  • Označení optimální teploty pro koupání
  • Bez rtuti, bez BPA
  • Rozsah měření 0 °C až max. 50 °

Sponzorováno

product_detail_ad

Informace o zaslání

Doručení zásilek:

Vezměte prosím na vědomí, že zboží máme na dvou skladech, takže může dojít k doručení druhého nebo dalších balíků o nějaký den později. Doručení je možné pouze v rámci České republiky a Slovenska.

Na telefonní číslo, které jste udali v objednávce, Vám PPL v den doručení (od pondělí do pátku) pošle SMS s přibližným časem doručení (čas není garantován) a tel. číslem na řidiče, který Vám balík veze. Pokud se s řidičem nedomluvíte např. na jiný den doručení nebo jinou adresu, pokusí se v daný den doručit. Jestliže Vás nezastihne, opakuje se totéž následující pracovní den. Pokud Vás ani druhý den nezastihne, zůstává balík po 10 dnů uložen na depu PPL. Pak je nám vrácen.

Hodnocení

Hodnocení zákazníků: reer Teploměr do vany S child toad
5
54 Hodnocení zákazníků
 
5 hvězdičky
| 53
 
4 hvězdičky
| 1
 
3 hvězdičky
| 0
 
2 hvězdičky
| 0
 
1 hvězdička
| 0
Co je eKomi?

100% skutečná odezva od zákazníků

Všechny recenze produktů pocházejí od skutečných zákazníků, kteří si zboží u nás zakoupili.

Naše nejprodávanější

reer Teploměr do vany S child toad
reer Teploměr do vany S child toad
131 Kč