15% na hračky ve výprodeji* ⚽
15% na hračky ve výprodeji* ⚽
Zde zkopírujte kód
2EXTRA8407
00
Hod.
00
Min.
00
Sek.
Využít slevu
roba BBQ gril s příslušenstvím
MOC¹
3.112 Kč
Cena
2.966 Kč
Poštovné zdarma!
Ušetříte
146 Kč
Všechny ceny vč. DPH
do ca 1-3 pracovních dní u Vás

Popis výrobku

Sponzorované produkty

To by se Vám také mohlo líbit

Tyto výrobky byly také koupeny

Číslo výrobku: A278920

EAN: 4005317317014

roba BBQ gril s příslušenstvím
Tento text je přeložen automaticky.
S grilem roba BBQ mohou drobní grilovací fanoušci grilovat to, co drží. Gril BBQ je krásným doplňkem dětské kuchyně a skvělou vzdělávací hračkou. Při hraní rolí posiluje kuchyňská hračka sociální kompetence a ti nejmenší mohou nechat svou fantazii běžet, což podporuje kreativitu.

Gril s grilem má své grilované jídlo, kleště na grilování a hamburgerové ingredience. Se 14-dílným textilním příslušenstvím se děti naučí hravě zpracovávat jídlo: Nejprve položte burgerovou placku na gril a nezapomeňte ji po chvíli otočit. Dalším krokem je naplnění dvoudílného hamburgerového salátu salátem, vyjmutí patty z grilu pomocí kleští na grilování a umístění na hamburgerovou housku. Nyní přidejte plátek sýra, plátek slaniny, malou okurku, cibulový kroužek a plátek rajčete. Další splash kečupu, přidejte druhou housku a hamburger je připraven. Nebo by někdo raději měl grilovaný steak, grilovanou rybu nebo klobásu v rohlíku na grilu? Kečup z dřevěné kečupové láhve je nutností pro každý gril!

Lakovaný a potištěný gril na grilování byl vyvinut v Německu podle evropské bezpečnostní normy pro hračky EN 71-1: 2014 + A1: 2018 a je EPH certifikováno. Všechny použité materiály jsou testovány a certifikovány na škodlivé látky a jsou také pravidelně testovány během výroby. Povrchy jsou otíratelné a snadno se čistí. Roba BBQ Grill s otočnými plastovými knoflíky je dodáván s dřevěnými grilovacími kleštěmi a kečupovou lahví a 14-ti kusovým textilním příslušenstvím: hamburgery (2 kusy), patty, salát, sýr, slanina, okurka, rajče, kečup, cibulový kroužek, steaky , ryby, klobásy a rohlíky. Gril BBQ s příslušenstvím je vhodný jako hra na hraní pro děti od 3 let.

Detaily produktu:
  • rozměry: 70,5 x 71 x 31,5 cm
  • Rozměrový gril: 70,5 x 71 x 31,5 cm
  • Průměr Patty 10 cm
  • Rozměry sýra 10 x 10 cm
  • Materiál: MDF (lakovaný), překližka, masivní dřevo
  • BBQ Grill, lakované a potištěné
  • s otočnými plastovými knoflíky, včetně kleští na grilování a dřevěné kečupové láhve, jakož i 14-dílného textilního příslušenství: hamburger (2 kusy), patty, salát, sýr , slanina, okurka, rajče, kečup, cibulový kroužek, steaky, ryby, klobásy a rohlíky v rohlíku
  • Věk: od 3 let
úcta
Nevhodné pro děti do tří let. Nebezpečí udušení v důsledku malých částí, které mohou být spolknuty.

Sponzorováno

product_detail_ad

Informace o zaslání

Doručení zásilek:

Vezměte prosím na vědomí, že zboží máme na dvou skladech, takže může dojít k doručení druhého nebo dalších balíků o nějaký den později. Doručení je možné pouze v rámci České republiky a Slovenska.

Na telefonní číslo, které jste udali v objednávce, Vám PPL v den doručení (od pondělí do pátku) pošle SMS s přibližným časem doručení (čas není garantován) a tel. číslem na řidiče, který Vám balík veze. Pokud se s řidičem nedomluvíte např. na jiný den doručení nebo jinou adresu, pokusí se v daný den doručit. Jestliže Vás nezastihne, opakuje se totéž následující pracovní den. Pokud Vás ani druhý den nezastihne, zůstává balík po 10 dnů uložen na depu PPL. Pak je nám vrácen.

Naše nejprodávanější

roba BBQ gril s příslušenstvím
roba BBQ gril s příslušenstvím
MOC¹ 3.112 Kč
2.966 Kč