15% na autosedačky ve výprodeji*
15% na autosedačky ve výprodeji*
Zde zkopírujte kód
2EXTRA8407
00
Hod.
00
Min.
00
Sek.
Využít slevu
roba Dětská sada Picknick pro
Varianta:
  • roba Dětská sada Picknick pro
  • roba dětská sedací souprava s vaničkami Outdoor Deluxe

Cena
3.484 Kč
Poštovné zdarma!
Všechny ceny vč. DPH
do ca 1-3 pracovních dní u Vás

Popis výrobku

Sponzorované produkty

To by se Vám také mohlo líbit

Tyto výrobky byly také koupeny

Číslo výrobku: A271024

EAN: 4005317316109

roba Dětská sada Picknick pro
Tento text je přeložen automaticky.
Stabilní, multifunkční šedá hra Play pro 4 děti pro děti od 1 do 8 let je vyrobena z vysoce kvalitního, odolného proskleného masivního dřeva odolného proti povětrnostním vlivům a zaručuje zábavu na zahradě pro chlapce i dívky. Bahenní stůl slouží jako obyčejná sedací souprava pro piknik díky odnímatelné horní desce a venku jako skvělý pískový box a herní stůl pro písek, vodu a bláto! V zimě lze skupinu Indoor sezení změnit na ideální stolek pro řemeslné účely s úložnými zásobníky pro pera, těsto a ruční práce. Sedací lavice vysoké 27 cm nabízejí pohodlné a bezpečné sedadlo pro vaše děti. Stolní deska (89x33,5 cm) sedací skupiny je odnímatelná, takže si děti mohou hrát s vodou a stavět pískové zámky. V žádném okamžiku není stolní deska na svém místě a může být použita pro ruční práce, stavbu a malování v zahradě, na terase nebo dokonce v domě. Zaoblené rohy a stabilní konstrukce bez viditelných šroubů v horních deskách nabízejí design vhodný pro děti a optimální bezpečnost. Dvě integrované, barevně sladěné vanové vložky (H x Š x D: 9 x 38,5 x 32 cm) vyrobené z odolného plastu jsou odnímatelné. Lze je použít jako příležitost ke hře a snadno se čistí. Sada na hraní a sezení, která byla zaregistrována pro ochranu, může být doplněna praktickým příslušenstvím z našeho sortimentu Outdoor se střešním oknem, sedákem a dalšími. Jasná montážní instrukce zaručuje velmi snadnou vlastní montáž. Sedadlo z masivního dřeva, vyráběné odpovědně a udržitelně, je vyrobeno v souladu s normou EN71-1: 2014 pro vnitřní a venkovní venkovní použití a dodává se v rozložené podobě. Všechny použité materiály jsou testovány na škodlivé látky a certifikovány. Kromě toho jsou během výroby pravidelně kontrolovány. Povrchy ekologicky šetrného a všestranného písku & vodní hladina je omyvatelná a snadno se čistí.

Detaily produktu:
  • Materiál: základní materiál: masivní dřevo, materiál 2: plast
  • Plochy stolu a sedadla lze nakládat až do 50 kg
  • Rozměry: 49,5 x 89 x 85 cm (V x Š x H)
  • Výška sedadla: 27 cm
Zahrnuto v dodávce:
  • Skupina dětských sedaček pro 4 děti
Sledujte svůj krok!
Články jsou vyrobeny z pevného jehličnatého / koláče jedle. Pozor: Toto dřevo má silnou pryskyřičnou vůni, která je zcela přirozená!

Sponzorováno

product_detail_ad

Informace o zaslání

Doručení zásilek:

Vezměte prosím na vědomí, že zboží máme na dvou skladech, takže může dojít k doručení druhého nebo dalších balíků o nějaký den později. Doručení je možné pouze v rámci České republiky a Slovenska.

Na telefonní číslo, které jste udali v objednávce, Vám PPL v den doručení (od pondělí do pátku) pošle SMS s přibližným časem doručení (čas není garantován) a tel. číslem na řidiče, který Vám balík veze. Pokud se s řidičem nedomluvíte např. na jiný den doručení nebo jinou adresu, pokusí se v daný den doručit. Jestliže Vás nezastihne, opakuje se totéž následující pracovní den. Pokud Vás ani druhý den nezastihne, zůstává balík po 10 dnů uložen na depu PPL. Pak je nám vrácen.

Hodnocení

Hodnocení zákazníků: roba Dětská sada Picknick pro
4.5
85 Hodnocení zákazníků
 
5 hvězdičky
| 55
 
4 hvězdičky
| 19
 
3 hvězdičky
| 6
 
2 hvězdičky
| 3
 
1 hvězdička
| 2
Co je eKomi?

100% skutečná odezva od zákazníků

Všechny recenze produktů pocházejí od skutečných zákazníků, kteří si zboží u nás zakoupili.

Naše nejprodávanější

roba Dětská sada Picknick pro
roba Dětská sada Picknick pro
3.484 Kč