Výbava na rodinný výlet
Výbava na rodinný výlet
10% SLEVA
2JARO3689
00
Hod.
00
Min.
00
Sek.
Využít slevu

Naše alternativa k vyprodanému výrobku

roba hrací kuchyňka
Momentálně vyprodáno

Cena
3.500 Kč
Poštovné zdarma!
Všechny ceny vč. DPH

Popis výrobku

Sponzorované produkty

To by se Vám také mohlo líbit

Tyto výrobky byly také koupeny

Číslo výrobku: A312991

EAN: 4005317326511

roba hrací kuchyňka
Tento text je přeložen automaticky.
Kuchyňka na hraní roba je skutečný zázrak, který šetří místo. Nicméně malí mladší kuchaři dostanou své peníze. Protože skutečný kuchařský talent rozvíjí své dovednosti i v malé dětské kuchyňce.

Fantazii se meze nekladou a vaše dítě si při přípravě vlastních pokrmů užije spoustu zábavy. Dětská kuchyňka má sporák se 2 varnými zónami, troubu s dvířky, skříňku a dřez včetně vodovodní baterie se 2 ozdobnými knoflíky.

Stejně jako ve skutečné kuchyni lze otáčet třemi knoflíky u talířů a trouby. Průhledné okénko na troubě umožňuje dítěti sledovat jídlo nebo koláč. Pomocí hodin a jejich otáčecích ručiček se také hravou formou podporuje učení se času.

Jednoduchý design s malou plochou stolu, akcenty ve fialovo-růžové barvě a hodnotné označení roba dělají z dětské kuchyňky poutavý doplněk. Prostorná kuchyňka na hračky včetně skříněk a různých možností zavěšení na stěně a boční stěně kuchyně nabízí dostatek úložného prostoru. aden V kuchyňské skříňce na hračky je místo na potraviny a rozsáhlý sortiment kuchyňského příslušenství ( Metal pánev, šlehač, lžíce na vaření, špachtle, utěrka, solnička a pepřenka). Nic tedy nestojí v cestě okamžitému zahájení hry!

Dětská kuchyňka se dodává v demontovaném stavu. Montáž je hračka.

Podrobnosti o produktu:
  • Rozměry (délka x šířka x výška): 30 x 52 x 63 cm
  • Hrací kuchyňka se skládá z: Sporák se 2 hořáky, trouba, skříňka, dřez, vodovodní baterie se 2 ozdobnými knoflíky, 3 otočné knoflíky pro sporák a troubu, hodiny s otočnými ručičkami.
  • Příslušenství: pánev, šlehač, lžíce na vaření, špachtle, utěrka, solnička a pepřenka.
  • Materiál: překližka, masivní dřevo, MDF (lakované)
  • Hmotnost: 6,3 kg
  • Věk: od 3 let
Pozor
Nevhodné pro děti do 3 let. Nebezpečí udušení kvůli malým částem, které lze spolknout.

Sponzorováno

product_detail_ad

Informace o zaslání

Doručení zásilek:

Vezměte prosím na vědomí, že zboží máme na dvou skladech, takže může dojít k doručení druhého nebo dalších balíků o nějaký den později. Doručení je možné pouze v rámci České republiky a Slovenska.

Na telefonní číslo, které jste udali v objednávce, Vám PPL v den doručení (od pondělí do pátku) pošle SMS s přibližným časem doručení (čas není garantován) a tel. číslem na řidiče, který Vám balík veze. Pokud se s řidičem nedomluvíte např. na jiný den doručení nebo jinou adresu, pokusí se v daný den doručit. Jestliže Vás nezastihne, opakuje se totéž následující pracovní den. Pokud Vás ani druhý den nezastihne, zůstává balík po 10 dnů uložen na depu PPL. Pak je nám vrácen.

Hodnocení

Hodnocení zákazníků: roba hrací kuchyňka
4.5
13 Hodnocení zákazníků
 
5 hvězdičky
| 10
 
4 hvězdičky
| 2
 
3 hvězdičky
| 1
 
2 hvězdičky
| 0
 
1 hvězdička
| 0
Co je eKomi?

100% skutečná odezva od zákazníků

Všechny recenze produktů pocházejí od skutečných zákazníků, kteří si zboží u nás zakoupili.

Naše nejprodávanější