15% na autosedačky ve výprodeji*
15% na autosedačky ve výprodeji*
Zde zkopírujte kód
2EXTRA8407
00
Hod.
00
Min.
00
Sek.
Využít slevu
sigikid ® Lunchbox Fox

Cena
266 Kč
Poštovné zdarma od 850 Kč
Všechny ceny vč. DPH
do ca 1-3 pracovních dní u Vás

Popis výrobku

Sponzorované produkty

To by se Vám také mohlo líbit

Tyto výrobky byly také koupeny

Číslo výrobku: A327211

EAN: 4001190251698

sigikid ® Lunchbox Fox
Tento text je přeložen automaticky.
Krabičky na oběd sigikid jsou nejen vhodné pro děti, ale také stabilní a praktické.
Růžová krabička na svačinu s praktickou velikostí a roztomilou liškou na víku je ideální na svačinu mezi jídly, a proto je ideálním společníkem pro děti - ať už do školy, školky nebo na volný čas.

Díky vyjímatelné misce na syrovou stravu lze ovoce a zeleninu skladovat odděleně. Oběd tak zůstane ap petit lich a nerozmočí se.
Pevné houpací zátky zajišťují pevné uzavření plechovky a zároveň umožňují snadné otevření.

Zdraví dítěte je na stránkách sigikid nejvyšší prioritou. To zahrnuje vysoký standard kvality při vývoji a výrobě a speciální výběr materiálů. Krabička na svačinu je vyrobena z polypropylenu (PP), který je bezpečný pro potraviny, neobsahuje žádná změkčovadla, a proto je přirozeně bez obsahu BPA.
Materiál má dobré bariérové vlastnosti vůči tukům a vlhkosti a je odolný i vůči slabým kyselinám například z ovoce nebo nakládané zeleniny.
Kromě toho je PP žáruvzdorný až do 100 stupňů a snadno recyklovatelný.

Pokyny pro péči: Sklenici a oddělenou přihrádku na ovoce lze mýt v myčce nádobí. Víko by se naopak mělo umývat ručně, aby se zachoval krásný motiv. Mimochodem, výrobce nabízí celou řadu vhodných náhradních víček s veselými motivy oblíbených dětských motivů - tím je zajištěna větší rozmanitost svačin. Bílé kyvné zátky jsou k dispozici také jako náhradní díly.

Dětský svačinový box se doporučuje od 2 let věku. Akreditované zkušební ústavy neustále provádějí testy při vývoji a výrobě výrobků v souladu s německým zákoníkem pro potraviny a krmiva (LFGB). Značka sigikid představuje výrobky vhodné pro děti, které vzbuzují emoce a přinášejí rodičům i dětem dobrý pocit.
Již více než 50 let se sigikid řídí jasnou zásadou: FIRST CLASS FOR KIDS! Od samého začátku děláme svět rodin útulnějším a barevnějším.

Podrobnosti o produktu:
  • Rozměry (délka x šířka x výška): 17 x 11 x 7 cm
  • Materiál: 100 % polypropylen
  • Péče: Dóza je vhodná do myčky, víko myjte ručně.
  • Věk: od 24 měsíců
Pozor
Víko nepolévejte vroucí vodou, motiv by se mohl rozmazat! Před prvním použitím je opláchněte. Víko nelze mýt v myčce nádobí!

Sponzorováno

product_detail_ad

Informace o zaslání

Doručení zásilek:

Vezměte prosím na vědomí, že zboží máme na dvou skladech, takže může dojít k doručení druhého nebo dalších balíků o nějaký den později. Doručení je možné pouze v rámci České republiky a Slovenska.

Na telefonní číslo, které jste udali v objednávce, Vám PPL v den doručení (od pondělí do pátku) pošle SMS s přibližným časem doručení (čas není garantován) a tel. číslem na řidiče, který Vám balík veze. Pokud se s řidičem nedomluvíte např. na jiný den doručení nebo jinou adresu, pokusí se v daný den doručit. Jestliže Vás nezastihne, opakuje se totéž následující pracovní den. Pokud Vás ani druhý den nezastihne, zůstává balík po 10 dnů uložen na depu PPL. Pak je nám vrácen.

Hodnocení

Hodnocení zákazníků: sigikid ® Lunchbox Fox
4.5
303 Hodnocení zákazníků
 
5 hvězdičky
| 235
 
4 hvězdičky
| 49
 
3 hvězdičky
| 14
 
2 hvězdičky
| 3
 
1 hvězdička
| 2
Co je eKomi?

100% skutečná odezva od zákazníků

Všechny recenze produktů pocházejí od skutečných zákazníků, kteří si zboží u nás zakoupili.

Naše nejprodávanější

sigikid ® Lunchbox Fox
sigikid ® Lunchbox Fox
266 Kč