Skip Hop Moby do vany, modrá
-26%
Varianta:
  • Skip Hop Moby do vany, šedá
  • Skip Hop Moby do vany, modrá

MOC¹
1.645 Kč
Cena
1.214 Kč
Poštovné zdarma!
Ušetříte
431 Kč
Všechny ceny vč. DPH
do ca 1-3 pracovních dní u Vás

Popis výrobku

Sponzorované produkty

To by se Vám také mohlo líbit

Tyto výrobky byly také koupeny

Číslo výrobku: A315481

EAN: 0879674024632

Skip Hop Moby do vany, modrá
Tento text je přeložen automaticky.
Inovativní síťovaná horní část udržuje dítě v bezpečné kolébkové poloze.

Všestranná vanička Skip Hop roste s vaším dítětem díky třístupňovému systému; jediná vanička, kterou kdy budete potřebovat.

Závěs se uzamyká ve 2 ergonomických polohách: Vyšší pro podporu celého těla, nižší pro podporu při sezení. Dvouvrstvá síťovina a pohodlné okraje zajišťují naprosté bezpečí dítěte. Sling se přizpůsobí polstrovanému sedadlu, které pomáhá dětem naučit se sedět. Jakmile dítě zvládne sedět, šátek sundejte.

Podrobnosti o produktu
  • Rozměry (délka x šířka x výška): 48,3 x 69,9 x 29,5 cm
  • Materiál:
  • Věk: od 0 měsíců

Pozor
NEBEZPEČÍ UTOPENÍ - Na adrese B aden se utopily děti. Děti se mohou utopit v pouhých 2 cm vody během velmi krátké doby. Tento výrobek není hračka. Nikdy nenechávejte dítě ve vaně bez dozoru, a to ani na několik okamžiků. Pokud musíte opustit místnost, vezměte dítě s sebou. Výrobek používejte vždy pod dohledem dospělé osoby. Vždy zůstaňte v kontaktu se svým dítětem během B aden s. Při používání B aden hrozí nebezpečí utonutí kojenců a malých dětí. Nikdy nepoužívejte tento výrobek na vyvýšeném povrchu, který není pro tento výrobek určen. NIKDY je nepoužívejte v umyvadle. Vždy se ujistěte, že je závěs správně připevněn k vaně. Vanu vždy používejte ve větší prázdné vaně nebo na rovném a stabilním povrchu. Před použitím vždy zkontrolujte stabilitu výrobku. Nepoužívejte závěs s jinou vanou. Vždy zkontrolujte upevnění a stabilitu závěsu k vaně. Symbol "MAX" na vaně označuje maximální hladinu vody. Nenapouštějte vanu vodou, která přesahuje tento symbol, pokud je vana v provozu. Odstraňte a řádně zlikvidujte všechny obalové materiály. NÁVOD K POUŽITÍ: Před použitím výrobku si přečtěte tento návod a uschovejte si jej pro budoucí použití. Zasuňte zátku do vypouštěcího otvoru na dně vany. Když B aden dítě, napusťte vanu co nejmenším množstvím vody. Před vložením dítěte do vody VŽDY vyzkoušejte teplotu vody. Typická teplota by se měla pohybovat mezi 32 °C a 38 °C. Abyste zabránili opaření horkou vodou, umístěte výrobek tak, aby dítě nedosáhlo na zdroj vody. Nepoužívejte náhradní díly nebo příslušenství, které nejsou schváleny výrobcem. Před každým použitím výrobek zkontrolujte. Při prvních známkách poškození nebo závad výrobek zlikvidujte. Výrobek nepoužívejte, pokud jsou některé součásti poškozené nebo chybí.

Sponzorováno

product_detail_ad

Informace o zaslání

Doručení zásilek:

Vezměte prosím na vědomí, že zboží máme na dvou skladech, takže může dojít k doručení druhého nebo dalších balíků o nějaký den později. Doručení je možné pouze v rámci České republiky a Slovenska.

Na telefonní číslo, které jste udali v objednávce, Vám PPL v den doručení (od pondělí do pátku) pošle SMS s přibližným časem doručení (čas není garantován) a tel. číslem na řidiče, který Vám balík veze. Pokud se s řidičem nedomluvíte např. na jiný den doručení nebo jinou adresu, pokusí se v daný den doručit. Jestliže Vás nezastihne, opakuje se totéž následující pracovní den. Pokud Vás ani druhý den nezastihne, zůstává balík po 10 dnů uložen na depu PPL. Pak je nám vrácen.

Hodnocení

Hodnocení zákazníků: Skip Hop Moby do vany, modrá
5
33 Hodnocení zákazníků
 
5 hvězdičky
| 31
 
4 hvězdičky
| 1
 
3 hvězdičky
| 1
 
2 hvězdičky
| 0
 
1 hvězdička
| 0
Co je eKomi?

100% skutečná odezva od zákazníků

Všechny recenze produktů pocházejí od skutečných zákazníků, kteří si zboží u nás zakoupili.

Naše nejprodávanější

Skip Hop Moby do vany, modrá
Skip Hop Moby do vany, modrá
MOC¹ 1.645 Kč
1.214 Kč