Výbava na rodinný výlet
Výbava na rodinný výlet
10% SLEVA
2JARO3689
00
Hod.
00
Min.
00
Sek.
Využít slevu

Naše alternativa k vyprodanému výrobku

Snugglebundl nosítko Mint Honey Bee - organická bavlna
eko
Momentálně vyprodáno

Cena
1.410 Kč
Poštovné zdarma!
Všechny ceny vč. DPH

Popis výrobku

Sponzorované produkty

To by se Vám také mohlo líbit

Tyto výrobky byly také koupeny

Číslo výrobku: A296599

EAN: 0635797397950

Snugglebundl nosítko Mint Honey Bee - organická bavlna
Tento text je přeložen automaticky.
Tento Snugglebundl je skutečným přínosem pro matky a otce!

To umožňuje, aby vaše dítě bylo zvednuto a položeno, aniž by ho probudilo. Tato inovativní pomůcka pro nošení vyrobená z čisté bavlny usnadňuje život. Snugglebundl je obrovské obohacení pro všechny maminky a tatínky, protože s tímto novým vynálezem uspěje každý malý a větší pohyb bez probuzení vašeho malého miláčku: Ať už leží, zvedá nebo se pohybuje - všechno jde bez velkých potíží a vaše dítě může dál spát mír a mazlení se. Tato inovativní pomůcka pro nošení vyrobená z čisté bavlny vám život mnohem jednodušší a bezstarostnější.

Závěs pro autosedačky a autosedačky
Závěs Snugglebundl byl zvolen nejlepším dětským produktem za poslední dva roky a několikrát získal všechna ocenění. Má inovativní designový design a je vyroben z čisté bavlny. Se svými robustními držadly je ideální pro zvedání dítěte z autosedaček a kočárků bez probuzení vašeho dítěte.

Bezpečnostní požadavky na kojence a dětské sedačky
Závěs Snugglebundl splňuje bezpečnostní standardy EU pro autosedačky a autosedačky a byl testován podle pokynů EU / USA v nárazová zkouška s 3-bodovými a 5-bodovými pásy. Doporučují se porodní asistentky, chiropraktici, experti na spánek a odborníci na autosedačky.

Opěrka pro děti
Snugglebundl má inovativní design s úžasně podpůrnou výztuží v oblasti hlavy a krku a těla vašeho dítěte. Obzvláště malá citlivá hlava je tak skvěle chráněna a podepřena. Vaše dítě se cítí pohodlně bezpečně všude kolem.

Unikátní dětský popruh pro manipulaci s dítětem po narození
Snugglebundl je jedinečný popruh, který uvolňuje záda a dobré držení těla a chrání svaly pánevního dna po porodu. , zejména po císařském řezu.

Snadné zvedání a položení dítěte, aniž by ho probudilo!
Snugglebundl umožňuje dítěti snadno a bezpečně zvednout a položit bez něj probudí ho. Uvolňuje záda a zabraňuje tak nadměrnému namáhání zad.

Látkové mašličky
Snugglebundl prak je vhodný pro kojence ve věku 0-6 měsíců a starší (až do maxima 30 kg hmotnosti) a má velmi univerzální použití, jako je kojení, šetrné vážení, jako plenková přikrývka, dětská přikrývka nebo mazlení a dětský popruh.

Technické údaje:
  • Věk: od 0 měsíců
  • Rozměry (délka x šířka): 84 x 84 cm
  • Materiál: 100% organická bavlna

Sponzorováno

product_detail_ad

Příslušenství

Ekologie

Bio-bavlna

Organická bavlna pochází z kontrolovaného ekologického pěstování. Ten zakazuje používání chemických pesticidů a hnojiv a také používání geneticky modifikovaných osiv. Na jedné straně se tím chrání půda a podzemní vody před kontaminací a na druhé straně se spotřebuje méně vody než u konvenčně pěstované bavlny, protože půda má lepší možnosti zadržování vody. Střídavá výsadba také zajišťuje zdravější, a tím i odolnější půdu. Mezi pečetěmi, které označují výrobky z organické bavlny, jsou Global Organic Textile Standard (GOTS), Organic Content Standard a Better Cotten Initiative (BCI). Kromě označování ekologické bavlny zaručují GOTS a BCI také dodržování sociálních standardů v dodavatelském řetězci.

Informace o zaslání

Doručení zásilek:

Vezměte prosím na vědomí, že zboží máme na dvou skladech, takže může dojít k doručení druhého nebo dalších balíků o nějaký den později. Doručení je možné pouze v rámci České republiky a Slovenska.

Na telefonní číslo, které jste udali v objednávce, Vám PPL v den doručení (od pondělí do pátku) pošle SMS s přibližným časem doručení (čas není garantován) a tel. číslem na řidiče, který Vám balík veze. Pokud se s řidičem nedomluvíte např. na jiný den doručení nebo jinou adresu, pokusí se v daný den doručit. Jestliže Vás nezastihne, opakuje se totéž následující pracovní den. Pokud Vás ani druhý den nezastihne, zůstává balík po 10 dnů uložen na depu PPL. Pak je nám vrácen.

Hodnocení

Hodnocení zákazníků: Snugglebundl nosítko Mint Honey Bee - organická bavlna
4.5
167 Hodnocení zákazníků
 
5 hvězdičky
| 128
 
4 hvězdičky
| 28
 
3 hvězdičky
| 8
 
2 hvězdičky
| 1
 
1 hvězdička
| 2
Co je eKomi?

100% skutečná odezva od zákazníků

Všechny recenze produktů pocházejí od skutečných zákazníků, kteří si zboží u nás zakoupili.

Naše nejprodávanější